ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε να κάνετε κράτηση στο Ikonomakis Hair & Beauty Experts. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις πολυτελείς υπηρεσίες μας στο ραντεβού σας.

Σεβόμαστε τον χρόνο σας και για αυτό δεσμεύουμε τον χρόνο των συνεργατών μας να είναι αφοσιωμένοι στην δική σας εξυπηρέτηση.

Για την κράτηση σας ισχύουν οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές είναι σε ευρώ ανά υπηρεσία και συνεργάτη, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Πολιτική Κρατήσεων:

Για την ολοκλήρωση της κράτησης χρόνου για ραντεβού στο κατάστημα είναι απαραίτητη προκαταβολή ύψους 60 € για τις υπηρεσίες extension, balayage και κερατίνη.

Το υπόλοιπο ποσό της υπηρεσίας/των υπηρεσιών που θα επιλέξετε θα χρεωθεί μετά την πραγματοποίηση τους στην Reception μας. Η κράτηση δεν θα θεωρείται επιβεβαιωμένη έως ότου καταβληθεί το ποσό προκαταβολής.

Αμέσως μετά θα λάβετε από το κομμωτήριο κλήση τελικής επιβεβαίωσης.

Πολιτική πληρωμής:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της προκαταβολής πατώντας εδώ: https://pay.vivawallet.com/ikonomakis

Τελική επιβεβαίωση της κράτησης παρέχεται μετά την πληρωμή της προκαταβολής καλώντας στο 2118004132. Αν η πληρωμή δεν γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Πολιτική ακύρωσης, τροποποίησης και μη άφιξης

Αίτημα για ακύρωση ή αλλαγή επιβεβαιωμένης κράτησης γίνεται δεκτό εγγράφως με e-mail, είτε με κλήση στο 2118002132 (εσωτ. 1). Οι αλλαγές στις ημερομηνίες και ώρες υπόκεινται στην διαθεσιμότητα του κομμωτηρίου, ισχύουν δε οι κανόνες ακύρωσης όπως αναφέρονται στην συνέχεια:

• Η προκαταβολή και τυχόν επιπλέον πληρωμές επιστρέφονται στο ακέραιο αν η ακύρωση γίνει 48 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού.

• Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν η ακύρωση γίνει σε διάστημα λιγότερο από 48 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το ikonomakis για κάθε μοναδική σας εμφάνιση, μαζί δημιουργούμε την καλύτερη ποιότητα για τα μαλλιά σας με σκοπό το να αναδείξουμε την εικόνα σας με υψηλή τεχνογνωσία και ανώτερη αισθητική.

Σε κάθε σας κράτηση δεσμεύουμε τον χρόνο των συνεργατών μας για να είναι αποκλειστικά αφοσιωμένοι στην δική σας εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση στο πρόγραμμα μας και την συνεργασία με σκοπό να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εμπειρίες κομμωτηρίου. ikonomakis Team.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ