• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00
Kerastase
Blond absolu

BLONDIFIER

Προσωποποιημένη περιποίηση για τέλειο ξανθό.
Λάμψη, θρεψη και επανόρθωση στα μαλλιά, κρατώντας ζωντανό το ξανθό χρώμα.

BLOND OBSESSED

Φωτεινή Πετρογιάννη

Ιωάννα Σαμαρά

Για μένα το ξανθό θέλω να είναι υπέροχο λαμπερό φυσικό χωρίς κίτρινους τόνους. Ξεκίνησα να πειραματίζομαι με το ξανθό όταν ήμουν φοιτήτρια. Μετά κατάλαβα ότι είναι το χρώμα που φωτίζει το πρόσωπο μου και τονίζει όμορφα τα χαρακτηριστικά μου.

Κάθε έναν με δύο μήνες επισκέπτομαι το κομμωτήριο μου για να διατηρώ το ξανθό μου σε ψυχρούς τόνους. Εκεί ζητάω την κατάλληλη για μένα θεραπεία λουτήρα με στόχο την ενυδάτωση και την λάμψη για να φαίνεται το ξανθό μου πιο ζωντανό. Στο σπίτι χρησιμοποιώ Silver Shampoo & Conditioner με σκοπό να διώξω τους κίτρινους τόνους.

Δεν θεωρώ το ξανθό δύσκολο γιατί ξέρω πως με τα κατάλληλα προϊόντα και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών διατηρείτε για πολύ καιρό σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτήν την στιγμή, η ενυδάτωση των άκρων των μαλλιών μου είναι η μεγαλύτερη ανάγκη.

Για μένα η απόλυτη ξανθιά είναι η Brigitte Bardot σύμβολο φυσικής ομορφιάς με διαχρονική γαλλική φινέτσα. Αυτό αποζητώ και από την ζωή μου. Σε μία καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις έχω ανάγκη να αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου έχουν αυτή την ανάλαφρη αίσθηση της γαλλικής φινέτσας, που θα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και θα φαίνονται πάντα τέλεια!

L'Oréal

Βρείτε τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια BLONDIFIER

Loading store locator from Stockist store locator...

Ανακαλύψτε τις υπόλοιπες σειρές

BLOND OBSESSED

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ