Qiqi Vega Μόνιμη Ισιωτική θεραπεία Μαλλιών

Τι είναι η Qiqi Vega

Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.

Αφήνει τα μαλλιά φυσικά, ίσια, δυνατά, μαλακά, και ευκολα στη διαχείρηση.
Eίτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (Μέχρι 4 μήνες).

Το Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

Τεχνολογία

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη
αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες
κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική αυτή
τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά,περιέχει ένα
μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin - Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς,
μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσια, μαλακή, εύκολα
διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα. Το Kerrin - Qiqi Vega είναι ασφαλής να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ποια είναι η τεχνική διαφορά μεταξύ μόνιμης και ημιμόνιμης ισιωτικής θεραπείας

Βασικό ρόλο έχει η υγεία των μαλλιών. Συγκεκριμένα, τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά και υγιή για να χειριστούν τη θεραπεία.


Για μόνιμα αποτελέσματα:

-Αφήνουμε πάντα περίπου το 20-30% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Ειδικότερα, οι ίνες τρίχας πρέπει να είναι λαμπερές, μαλακές και στεγνές κατά το ίσιωμα με σίδερο μαλλιών. Μερικές φορές τα μαλλιά μπορεί να αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση, αυτό απαιτεί ξέβγαλμα με λίγο περισσότερο νερό.

-Ποτέ μην χρησιμοποιείτε στρογγυλή βούρτσα όταν στεγνώνετε τα μαλλιά μετά το ξέβγαλμα.

-Αφήνουμε τα μαλλιά με θερμότητα για 60 λεπτά.

-Χρησιμοποιούμε επίπεδο σίδερο 230°C. Ο κομμωτής πρέπει να καταλάβει πότε είναι έτοιμη η ίνα.

-Η ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη για μόνιμα αποτελέσματα.


Για τα ημι-μόνιμα αποτελέσματα:

-Αφήνουμε πάντα περίπου το 5-10% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό.

-Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά πρέπει να τεντωθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ προκειμένου να ισιώσουν όσο πιο πολύ γίνεται με μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών.

-Η πολύ ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη.

Οδηγίες Χρήσης

Τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά και υγιή για να χειριστούν τη θεραπεία.

1. Διάγνωση: Διαγνώστε τον τύπο μαλλιών του πελάτη σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα (μείωση φριζάρισματος, χαλάρωση μπούκλας ή απόλυτο ίσιωμα). Και επιλέγετε την κατάλληλη Qiqi Vega ανάλογα με την κατηγορία μαλλιών.

2. Λούσιμο: Λούστε τα μαλλιά με Qiqi Love is in the Hair Ultra Cleansing Shampoo, αφήστε 5 λεπτά με τον αφρό και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

3. Εφαρμογή: Ανακίνηστε το προϊόν πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε τη Qiqi Vega σε χωρίσματα, 0,5 εκ. από τη ρίζα, στα μήκη και τις άκρες. Σιγουρευτείτε ότι τα μαλλιά έχουν αρκετό προϊόν πάνω. Πιάστε τα μαλλιά κότσο και τυλίξτε με μεμβράνη. Αφήστε τη Qiqi Vega να ενεργήσει 45–60 λεπτά χρησιμοποιώντας θερμότητα.

4. Ξέβγαλμα: Ρίχνοντας νερό στο τριχωτό της κεφαλής με καθοδικές κινήσεις με τα χέρια, αφαιρούμε το προϊόν μέχρι το νερό να βγαίνει διάφανο και το μαλλί να είναι ανάλαφρο σαν να έχουμε αφαιρέσει conditioner.

5. Στέγνωμα: Με ένα πιστολάκι και τα χέρια στεγνώστε τα μαλλιά 100%.

6. Πρέσσα ισιώματος: Χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική πρέσα μαλλιών που να φτάνει τους 230°C. Εφαρμόστε την πρέσα σε λεπτά χωρίσματα, αργά, από τις ρίζες προς τις άκρες ώσπου να είναι έτοιμο το χώρισμα (5–9 φορές). Στα βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά χρησιμοποιήστε χαμηλότερη θερμοκρασία (180° – 210° C)

7. Σαμπουάν και μάσκα: Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν 5–10 λεπτά. Λούστε σχολαστικά τα μαλλιά με Qiqi Makes You Feel like You Just Left the Salon Shampoo. Εφαρμόστε μαζί Qiqi Not Just Smooth, Insanely Smooth Mask και Qiqi Goodbye Dry, Hello Gorgeous Conditioner και αφήστε τα για 5 λεπτά. Ξεβγάλετε σχολαστικά.

8. Φινίρισμα: Στεγνώστε τα μαλλιά και απολαύστε το μεταξένιο, απαλό και ίσιο αποτέλεσμα. Μεγαλώστε τη διάρκεια της Qiqi Vega χρησιμοποιώντας τη σειρά μεταπώλησης της Qiqi.

Θεραπείες ανάλογα με την ποιότητα του μαλλιού

Χαρακτηριστικά Παραδείγματα πριν και μετά από τη χρήση της θεραπείας

Το κόστος της Μόνιμης Ισιωτικής θεραπείας Qiqi Vega ανέρχεται στα 250€ ανεξαρτήτως μήκους

Κλείστε το ραντεβού σας online και επωφεληθείτε με 20% για την πρώτη σας επίσκεψη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ