• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00
Kerastase
Blond absolu

BLOND ABSOLU

Το ξανθό δεν έχει όρια όταν έχεις τα κατάλληλα προϊόντα
που προστατεύουν τα μαλλιά σου.

BLOND OBSESSED

Φωτεινή Πετρογιάννη

Φωτεινή Πετρογιάννη

Ξανθό για μένα σημαίνει λάμψη. Φως. Ξεκίνησα να γίνομαι ξανθιά από τις πρώτες κιόλας φορές που έβαψα τα μαλλιά μου. Όσες φορές επέστρεψα σε σκούρες αποχρώσεις ήθελα πίσω το ξανθό. Μια φορά ξανθιά, για πάντα ξανθιά!

Για να διατηρήσω υγιή τόσο τα μαλλιά μου όσο και το χρώμα τους κάνω ειδικές θεραπείες ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κομμωτήριο. Κάθε φορά που πηγαίνω να βάψω τα μαλλιά μου, ζητάω από τον κομμωτή μου να μου κάνει την απαραίτητη θεραπεία και μάσκα για την υγεία της τρίχας, μετά την βαφή. Στο σπίτι θεωρώ απαραίτητη ρουτίνα να κάνω θεραπείες συντήρησης χρώματος με ειδικά σαμπουάν και μάσκες σε κάθε λούσιμο.

Το ξανθό όσο ωραίο και αν φαίνεται, είναι το πιο δύσκολο χρώμα για την υγεία του μαλλιού. Αν αφήσεις απεριποίητα τα μαλλιά σου θα μοιάζουν ξηρά και ταλαιπωρημένα για αυτό άλλωστε και θέλουν φροντίδα.

Η λάμψη είναι κάτι από αποζητώ από το ξανθό μου για αυτό για μένα η απόλυτη ξανθιά για μένα είναι η Margot Robbie. Έχει λαμπερό και επιβλητικό χρώμα χωρίς να μοιάζει ψεύτικο. Κάπως έτσι είναι και η ζωή μου αυτή την περίοδο: λαμπερή, απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις, για αυτό θέλω κάποιες μικρές στιγμές πολυτέλειες μόνο για μένα!

Kerastase

Βρείτε τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Kérastase

Loading store locator from Stockist store locator...

Ανακαλύψτε τις υπόλοιπες σειρές

BLOND OBSESSED

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ