ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ MAKE-UP TREND

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 10, 2019

Οι μέρες που το over-lining στα χείλια ήταν πανταχού παρόν στο κόκκινο χαλί με τα φορέματα διάσημων σχεδιασμών και τις άπειρες κάμερες, ανήκουν πια στο παρελθόν. Οι γυναίκες σε όλη την χώρα αλλάζουν για να κάνουν τα πράγματα λιγότερο αυστηρά και πιο κατάλληλα για την μέση άνετη γυναίκα.

 

Κάποιοι έρχιναν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτής της τάσης στις αδελφές Kardashian – Jenner και ιδιαίτερα στην Kylie, η οποία όχι μόνο είχε lip fillers στα χείλη της, αλλά προέβαινε και σε συστηματικό overlining. Όπως συνέβη με όλα τα trends, άρχισε και αυτό να ξεθωριάζει, ιδιαίτερα μετά από τις τόσες αποτυχημένες απόπειρες που συναντήσαμε στο διαδίκτυο. Πλέον, οι makeup gurus ακολουθούν μια διαφορετική τεχνική για να έχουν τέλεια χείλη.

 

Αντί να σχεδιάζετε την γραμμή τον χειλιών σας πέρα από το φυσικό, ώστε να φαίνονται πιο έντονα τα χείλη, οι ισορροπίες μεταβάλλονται πια προς την άλλη άκρη και ένα νέο προϊόν για τα χείλη αρχίζει να αναδεικνύεται ως νέο trend. Οι πούδρες για τα χείλη. Είναι ελαφριές, πρακτικές για μεταφορά λόγω του μικρού τους βάρος και απλώνονται εύκολα με ένα πινελάκι.

 

Διάσημες σαν την Jessica Biel και make-up artists όπως η Violet έχουν ποστάρει φωτογραφίες αυτής της τεχνικής και μεγάλα ονόματα όπως η εταιρία Urban Decay, η  Chanel και η Burberry έχουν λανσάρει προϊόντα που σας βοηθούν να πετύχετε το λουκ αυτό στο σπίτι. Κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα, αφού βάζετε το προϊόν στο δάχτυλό σας και το απλώνετε στα χείλη σας χωρίς να σκέφτεστε αν είστε μέσα στις γραμμές ή όχι. Χωρίς μολύβι για τα χείλια και χωρίς κραγιόν.

 

Ένα πολύ καλό tip είναι να χρησιμοποιείτε δύο παρόμοιες αποχρώσεις. Να εφαρμόσετε πρώτα την μία απόχρωση και έπειτα την άλλη για περισσότερη ένταση στο μέσο των χειλιών. Θα πετύχετε ένα πραγματικά όμορφο και cool αποτέλεσμα.

 

Προϊόντα για τα χείλη μπορείτε να βρείτε στο site μας ikonomakis.gr, με μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα. Εξασφαλίστε το τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας με τα προϊόντα που θα βρείτε στο eshop μας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ