ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 16, 2019

Η τύχη των μαλλιών με λεπτή τρίχα φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη. Σίγουρα, οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίτευξης των υπέροχων κυματιστών μαλλιών της Blake Lively αφθονούν, με όλους τους συνοδευτικούς οδηγούς βήμα προς βήμα, τις επιλογές προϊόντων και τις συμβουλές που πρέπει να διαβάσετε, όμως καμία από τις συμβουλές δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη την λεπτή τρίχα σας και πώς γρήγορα πέφτουν στην flat μορφή τους μετά από λίγες μόνο ώρες ή, ας μην γελιόμαστε, μερικά λεπτά. Είναι σαν να το έχετε στα χέρια σας αλλά να γλιστράει  σαν άμμος. Πραγματικά απογοητευτικό.

Πριν υποκύψετε σε μια ζωή επίπεδων, ίσιων μαλλιών, σας αποκαλύπτουμε εμείς τις συμβουλές του κομμωτή Matthew Fugate από την Νέα Υόρκη και τον ρωτήσαμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ξεδιπλώνονται οι μπούκλες μας, καθώς και για το τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε. Ξέροντας ότι έχει δουλέψει με τις Claire Danes, Brooke Shields και, ναι, με την Blake Lively, παίρνουμε το λόγο του ως ευαγγέλιο.

 

Θα μπορούσε να είναι γενετικός ο λόγος.

Πρώτα από όλα ένας λόγος για τον οποίον τα μαλλιά σας δεν κρατάνε τις μπούκλες έχει απλά να κάνει με τη γενετική της τρίχας. «Η φυσική υφή της τρίχας είναι ένας τεράστιος παράγοντας για το πόσο καλά τα μαλλιά σας κρατούν τις μπούκλες, καθώς και το πάχος της», εξηγεί ο Fugate. Αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν γεννηθήκατε με τη σγουρή χαίτη της φίλης σας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνες σας. «Πρέπει να προσεγγίσετε τα μαλλιά σας με διαφορετικό τρόπο με βάση τον δικό σας τύπο τρίχας», λέει ο Fugate. «Κάθε τρίχα μπορεί να κρατήσει μια μπούκλα, απλώς χρειάζεται περισσότερη υπομονή για να την δημιουργήσετε».

Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν πάρα πολύ για να κρατήσουν οι μπούκλες στα μαλλιά σας.

 

Kinky-Curly Τεχνική

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε old school μπούκλες τύπου Felicity και έχετε πολύ λεπτά μαλλιά, θα πρέπει να προγραμματίσετε από πριν πως θα το κάνετε όλο το βράδυ χωρίς μα και μη. «Οι κύλινδροι από σφουγγάρι, που χρησιμοποιούνται για να σχηματίζονται οι μπούκλες, είναι οι αγαπημένοι μου και μπορείτε να τους πάρετε πολύ φθηνά», λέει ο Fugate. «Τυλίγετε σε αυτούς τα στεγνά σας μαλλιά για όλη την νύχτα, κοιμηθείτε και στη συνέχεια τα βγάζετε και έχετε αποκτήσει πραγματικά όμορφες, καλοσχηματισμένες μπούκλες». Εναλλακτικά δοκιμάστε χαρτοπετσέτες, κουρέλια ή οτιδήποτε μαλακό μπορείτε να δέσετε γύρω από τα μαλλιά σας.

 

Δοκιμάστε το κόλπο αυτό ή ελάτε στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι ώστε να αποκτήσετε το απόλυτο επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ