ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΗΛΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 09, 2019

Χωρίς να προεξέχουν φύτρες.

  • Στεγνώστε τις ρίζες των μαλλιών προς την κατεύθυνση που θέλετε να φτιάξετε την αλογοουρά. Ο κομμωτής των Kim Kardashian και Ariana Grande, Chris Appleton που είναι γνωστός για τις υπέροχες ψηλές του αλογοουρές, λέει πως το κλειδί για να είναι όλες οι τρίχες προς την ίδια κατεύθυνση είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά με μία χτένα και ζεστό αέρα προς τα πίσω.
  • Φτιάξτε αρχικά μία αλογοουρά με τα μισά μαλλιά. Όταν πετύχετε όλα τα μαλλιά να είναι προς την ίδια κατεύθυνση, συγκεντρώστε τα στην κορυφή του κεφαλιού σας με μία χτένα ώστε να πέφτουν ίσια. Όταν όλες οι ανομοιομορφίες έχουν φύγει, χρησιμοποιήστε μία τούφα από τα μαλλιά σας για να σιγουρέψετε που θέλετε να είναι η αρχή της κοτσίδας. Κόλπο : βάλτε λίγη λακ σε μία οδοντόβουρτσα ώστε να τιθασεύσετε τις φύτρες ώστε να είναι λείες μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά.
  • Μαζέψτε τα υπόλοιπα μισά μαζί με την αρχική αλογοουρά. Το να μοιράσετε την διαδικασία σε δύο μέρη είναι το μυστικό ώστε να είναι λεία και στην θέση τους όλες οι τούφες. Ο Kahh Spence ακολουθεί αυτό το τρικ για να δημιουργήσει τις απίστευτες αλογοουρές της τραγουδίστριας Kehlani.
  • Χρησιμοποιήστε ειδικό λαστιχάκι για να δέσετε τις δύο αλογοουρές μαζί. Ο Chris Appleton λέει πως ο καλύτερος τρόπος για να μην μετακινηθεί η αλογοουρά από την θέση της είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικό λαστιχάκι με δύο άκρες. Για να το πετύχετε, κρατήστε την κοτσίδα στην θέση της με το ένα χέρι και με το άλλο βάλτε την μία άκρη από το λαστιχάκι στην βάση των μαλλιών, δέστε σφιχτά το ελαστικό μέρος γύρω από τα μαλλιά μέχρι να φτάσει στην άλλη άκρη του και δέστε το στο άλλο για να το σιγουρέψετε.
  • Καλύψτε το λαστιχάκι με μία μικρή τούφα από μαλλιά. Πάρτε μία τούφα από την βάση των μαλλιών και δέστε την γύρω από την βάση της κοτσίδας μέχρι να καλυφθεί εντελώς το λαστιχάκι. Έπειτα, όπως συστήνει ο Kahh, τοποθετήστε λίγο τζελ στις άκρες ώστε να μην πετάνε πριν το στερεώσετε.

 

Για να αποκτήσετε λοιπόν την ιδανική αλογοουρά για εσάς, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για το επαγγελματικό αποτέλεσμα που σας αξίζει ή να επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για το τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ