Η SOPHIE TURNER ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ GAME OF THRONES

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019

Η Sansa Stark είναι κοκκινομάλλα. Πέρα από την σύντομη περίοδο κατά την οποία, για λόγους μυστικότητας, είχε βάψει τα μαλλιά της μαύρα, η lady of Winterfell δεν αποχωρίζεται ποτέ την χαρακτηριστική της κόκκινη απόχρωση. Ωστόσο, η ηθοποιός που την υποδύεται, η Sophie Turner, αγαπά τους πειραματισμούς και έχει βάψει τα μαλλιά της κόκκινα, ξανθά και μαύρα πολύ περισσότερες φορές από όσες θα ήθελε να θυμάται. Επιπλέον, είναι το πρόσωπο της Wella Professionals, μιας από τις κορυφαίες μάρκες στην περιποίηση των μαλλιών. Επομένως, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως γνωρίζει ένα δύο καλά τιπς για υπέροχα μαλλιά.

Αν στην έβδομη σεζόν της σειρά παρατηρήσατε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά της Sansa Stark, αυτό συνέβη διότι τα φυσικά μαλλιά της ηθοποιού ήταν κρυμμένα κάτω από μια κόκκινη περούκα. «Ξεκίνησα να φοράω περούκα στην έβδομη σεζόν διότι επιχείρησα να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία για αυτά, οπότε δεν μπορούσα να τα ξαναβάψω κόκκινα» αναφέρει. Μετά από μερικούς μήνες, ήταν αρκετά υγιή και πάλι ώστε να μπορέσει να τα βάψει κόκκινα για την ταινία X-Men Phoenix. Όταν όμως μετά από αυτό ήθελε να γίνει και πάλι ξανθιά, ήταν εύλογα διστακτική.

 

Εδώ ήρθαν να βοηθήσουν οι wellaPlex και FusionPlex, μια νέα θεραπεία μέσα στο κομμωτήριο και μια σειρά για περιποίηση στο σπίτι που βοηθούν στην ενδυνάμωση των δεσμών της τρίχας. Με την βοήθεια της hairstylist και global ambassador της Wella Professionals, Sonya Dove, η Sophie κατόρθωσε να βάψει και πάλι τα μαλλιά της πλατινέ ξανθό δίχως να χρειαστεί να θυσιάσει την υγιή κατάσταση στην οποία επιτέλους βρίσκονταν.

Από όλα τα πολυάριθμα χτενίσματα στο Game of Thrones, οι κοτσίδες είναι εκείνες που αδιαμφισβήτητα κλέβουν την παράσταση. Για να δοκιμάσουν τις γνώσεις της, η beauty team του Harper’s Bazaar δημιούργησαν ένα παιχνίδι όπου η Turner κοιτάζει διάφορα χτενίσματα και μαντεύει αν προέρχονται από την πασαρέλα ή αν είναι τα μαλλιά χαρακτήρων από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αν θέλετε υπέροχα μαλλιά αντάξια της Sophie Turner, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts.

Αν, από την άλλη, είστε φαν του DIY, μπορείτε να επισκεφθείτε ο eshop μας για να ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ