• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

RESISTANCE EXTENTIONISTE: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019

Επεκτείνετε τα όριά σας.Η Kérastase παρουσιάζει τη Résistance Extentioniste.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΩΝ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΩΝ, ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Στην προσπάθεια για πιο μακριά μαλλιά, η Kérastase παρέχει το απόλυτο πλεονέκτημα. Η Résistance Extentioniste είναι μια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη να ενισχύει την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Γιατί, όταν οι γυναίκες μιλούν για μακριά μαλλιά –στο κομμωτήριο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε φίλους–, δύο είναι οι επιθυμίες που αναφέρουν:όμορφα και πιο μακριά μαλλιά.

Στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν, μόνο αν τα μαλλιά είναι υγιή και στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση.

Η Kérastase αντιλήφθηκε ότι, για να καταφέρουν να αποκτήσουν μακριά μαλλιά, οι γυναίκες χρειάζονται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Η Résistance Extentioniste είναι το νέο, καθημερινό «προπονητικό» πρόγραμμα που ενδυναμώνει ορατά τα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και υγιή, σταματούν να σπάνε, απαλλάσσονται από την ψαλίδα. Και, χάρη στη βαθιά αυτή επανόρθωση της ψαλίδας, παραμένουν σε άριστη κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να τα μακρύνετε.

ΜΕ ΤΗΝ EXTENTIONISTE,
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ

Γνωρίστε τη Résistance

Εδώ και 20 χρόνια, η Kérastase Résistance επανορθώνει το ανεπανόρθωτο. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά εξατομικευμένων προϊόντων για την αναδόμηση των αδύναμων, πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών, στην οποία περιλαμβάνονται οι τελετουργίες Résistance Force Architecte και Résistance Thérapiste.

Τώρα, η Kérastase εξερευνά νέα εδάφη, δημιουργώντας τηνExtentioniste –την πρώτη της σειρά περιποίησης που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μακριών μαλλιών.

Η Αναζήτηση γιαΜακριά, Αέρινα Μαλλιά

Όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τα μαλλιά τους μακριά. Θέλουν μαλλιά λαμπερά και μεταξένια. Μαλλιά που κινούνται αέρινα μαζί με εκείνες, πέφτοντας ανάλαφρα στους ώμους τους, ή και πιο κάτω. Μαλλιά υγιή, χωρίς σπάσιμο και ψαλίδα.

Όταν μια γυναίκα σκέφτεται το ιδανικό μήκος για τα μαλλιά της, έχει έναν στόχο στο μυαλό της. Θέλει να πετύχει το τέλειο αυτό μήκος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και, ταυτόχρονα, τα μαλλιά της να δείχνουν υπέροχα. Η διαδρομή δεν είναι πάντα εύκολη. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται λόγω διαφόρων παραγόντων –από τη ρύπανση και τις κλιματικές αλλαγές μέχρι τα χημικά προϊόντα και τις συσκευές styling, και η καταπόνηση αυτή εντείνεται καθώς τα μαλλιά μακραίνουν. Η υγεία των μαλλιών επηρεάζεται, κάτι που γίνεται ορατό με το σπάσιμο –είτε στη ρίζα είτε στις άκρες–, την ψαλίδα, τους κόμπους. Και τις περισσότερες φορές, η μόνη λύση που οι κομμωτές μπορούν να βρουν είναι να τα κόψουν.

ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΨΩ;

Αυτό είναι το ερώτημα που οι γυναίκες θέτουν στον εαυτό τους, όταν τα μακριά τους μαλλιά, που τόσο αγαπούν, καταστρέφονται και γίνονται αδύναμα. Η Kérastase, όμως, έχει μια εναλλακτική λύση. Σαν ένα καθημερινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, η Résistance Extentioniste συνδυάζει την ενεργοποίηση του τριχωτού με την ενίσχυση της δομής και της επιφάνειας της τρίχας, ώστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν ελαστικά, λαμπερά και, κυρίως, δυνατά από τη ρίζα ως τις άκρες. Τώρα, το κούρεμα, αντί απλώς να απομακρύνει τις βλάβες, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας για μακριά, όμορφα μαλλιά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Η
EXTENTIONISTE «ΓΥΜΝΑΖΕΙ» ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ.

Τα μακριά μαλλιά χρειάζονται εξατομικευμένη προπόνηση

Εσωτερική δύναμη. Αυτό είναι το μυστικό για λεία, πλούσια μαλλιά. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην πολυτελή περιποίηση των μαλλιών και την πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, η Kérastase κατανοεί απόλυτα τι σημαίνει περιποίηση και φροντίδα για τα μακριά μαλλιά, αλλά και ποιο είναι το προπονητικό πρόγραμμα που χρειάζονται για να μείνουν σε φόρμα.

Η KÉRASTASE ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ
ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
:


Άκρες – Η λέπτυνση στις άκρες οδηγεί σε ψαλίδα που, αν δεν αντιμετωπιστεί, θα πρέπει να κοπεί.

Τα κατεστραμμένα μαλλιά αποτελούν βασικό μέλημα των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Και όταν τα κατεστραμμένα μαλλιά μακραίνουν, τα σημάδια της κακής περιποίησής τους (σπάσιμο, θαμπάδα, ψαλίδα) γίνονται εμφανέστερα. Για να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, τα μαλλιά σας χρειάζονται ενδυνάμωση και ειδική φροντίδα, που να ευνοεί την ανάπτυξή τους από τη ρίζα ως τις άκρες.χάνει τη λάμψη και τη ζωντάνια της.

Ρίζα – Εδώ, οι βλάβες μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο στη ρίζα.Μήκη – Όταν η τρίχα αποδυναμώνεται, αποκτά τραχιά υφή,


Η Kérastase σπάει τα όριαστην Επιστήμη των Μαλλιών

Η Kérastase εξαλείφει τα προβληματικά σημεία που δεν αφήνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να φτάσουν το βέλτιστο μήκος τους. Μαζί με τους ειδικούς της Recherche Avancée L’Oréal, ανέπτυξαν το αποκλειστικό Creatine RTM –έναν πανίσχυρο συνδυασμό Κρεατίνης+ Ceramides.

Το Creatine RTM προσφέρει στα μαλλιά τα αποτελεσματικά οφέλη της κρεατίνης. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται στον αθλητισμό για την αποδεδειγμένη ικανότητά του να ενισχύει τη δύναμη και να επιταχύνει τη μυϊκή αποκατάσταση. Και επειδή και τα μαλλιά σας βρίσκονται σε στάδιο προπόνησης, η RésistanceExtentioniste συμπυκνώνει όλη τη δύναμη της κρεατίνης για να ενισχύσει τη δομή της τρίχας και να βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν.

Εκτός από δύναμη, βέβαια, οι μεγάλες επιδόσεις απαιτούν και την κατάλληλη προετοιμασία. Κι εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα ceramides –λιπίδια που απαντώνται εκ φύσεως στο τριχοθυλάκιο. Είναι κάπως σαν την προπόνηση με προστατευτικό εξοπλισμό. Τα ceramides λειτουργούν σαν ασπίδα, κρατώντας το τριχοθυλάκιο ενυδατωμένο και λείο. Καθώς τα επίπεδα τωνceramides μειώνονται, το τριχοθυλάκιο γίνεται τραχύ και εύθραυστο, η τρίχα χάνει τη λάμψη της. Εμπλουτισμένη με CreatineRTM, η Extentioniste αναπληρώνει τα χαμένα ceramides, διατηρώντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Το Creatine RTM εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας αποκομίζουν τα μέγιστα οφέλη από κάθε προπόνηση, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση της τρίχας και, άρα, ευνοώντας την ανάπτυξή τους.Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, που δρα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά:

Αμινοξύ (Κρεατίνη): διεισδύει σε βάθος ενισχύοντας την εσωτερική δομή της τρίχας.

Λιπίδια (Ceramides): αναδομούν την επιφάνεια της τρίχας κάνοντάς την λεία και απαλή.

Η Σειρά

4 Προϊόντα / 4 Υφές / 4 Συνδυασμοί για Πιο Μακριά, Υγιή Μαλλιά.

BAIN EXTENTIONISTE

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ

Ενδυναμώνει και λειάνει, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά καλλυντικά οφέλη.


Κρέμα που ενισχύει το μάκρεμα.CREATINE RTM + εμπλουτισμένη με ΜΗΛΕΪΝΙΚΟ ΟΞΥ, μικροσκοπικά σωματίδια που διεισδύουν στην τρίχα για να την ενδυναμώσουν και την καλύπτουν ομοιόμορφα, από τη ρίζα ως την άκρη, θωρακίζοντάς τη.

Μετά το λούσιμο, στραγγίξτε την περίσσεια νερού από τα μαλλιά σας.Βάλτε μικρή ποσότητα του Fondantστα χέρια σας και εφαρμόστε στα μαλλιά με αργές κινήσεις. Ξεκινήστε από τις άκρες και δουλέψτε το προϊόν προς τα πάνω. Ξεβγάλτε.

Μάσκα που ενισχύει το μάκρεμα.Απίστευτη δύναμη ομοιομορφίας, ακόμα και στις πιο λεπτές άκρες.CREATINE RTM + ΜΗΛΕΪΝΙΚΟ ΟΞΥ,μικροσκοπικά σωματίδια που διεισδύουν στην τρίχα για να την ενδυναμώσουν και την καλύπτουν ομοιόμορφα, από τη ρίζα ως την άκρη, θωρακίζοντάς τη.

Μετά το λούσιμο, στραγγίξτε την περίσσεια νερού από τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε ποσότητα 15-30 ml, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Εφαρμόστε τη Masqueστα μήκη και τις άκρες, λίγο-λίγο. Για τέλεια διείσδυση, κάντε μασάζ και περιστρέψτε μικρότερες τούφες μαλλιών.Αφήστε τη Masque να απορροφηθεί τουλάχιστον για 5 λεπτά, έπειτα ξεβγάλτε.

ΤΟ CREATINE RTM ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ RÉSISTANCE EXTENTIONISTE ΤΗΣ KÉRASTASE.

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

MASQUE EXTENTIONISTE

ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΜΗΚΗ & ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

FONDANT EXTENTIONISTE

ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΜΗΚΗ & ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

Καλύπτει ανάλαφρα την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα.

Σαμπουάν που ευνοεί το μάκρεμα.CREATINE RTM + εμπλουτισμένο μεΤΑΥΡΙΝΗ, ένα αμινοξύ που προστα-τεύει την τρίχα.

Συμβάλλει στην ορατή ενδυνάμωση και ενεργοποίηση του περιβάλλοντος του τριχωτού.

Χρησιμοποιήστε το Bain απευθείας στο τριχωτό, εφαρμόζοντας στην κορυφή, τα πλαϊνά και τη βάση του κεφαλιού.Απλώστε, κάντε απαλά αφρό, και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε την εφαρμογή στο τριχωτό, προσθέτοντας μικρή ποσότητα του Bain στα μήκη των μαλλιών, για καθαρισμό. Ξεβγάλτε.

SÉRUM EXTENTIONISTE

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ

Ορός για το τριχωτό και τα μαλλιά.

Ενδυναμώνει την τρίχα, από τη ρίζα.CERAMIDES + εφαρμογή στο τριχωτό με μασάζ. Εφαρμόστε 2 με 3 δόσεις του σταγονόμετρου σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού, είτε σε στεγνά μαλλιά είτε σε βρεγμένα μαλλιά μετά τα Bain και Fondant.

Με τις άκρες των δαχτύλων σας, δουλέψτε το Sérum στο τριχωτό με κυκλικές κινήσεις. Μην ξεβγάλετε.

Συμβουλή: οι αργές, μελετημένες κινήσεις χαλαρώνουν, ενώ οι σταθερές αλλά έντονες κινήσεις εξασφαλίζουν τόνωση.


 

*Δοκιμή με χρήση οργάνων, μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου Extentionisteστο κομμωτήριο.* * Chemical and physical behavior of hair. Clarence R. Robbins

Η Emily Ratajkowski, μοντέλο, ηθοποιός και καλλιτέχνιδα, είναι το νέο πρόσωπο της Kérastaseενσαρκώνοντας ιδανικά τη γυναίκα Extentioniste.

Η Emily είναι η απόλυτη beauty influencer, με πάνω από 16 εκατομμύρια followers στοInstagram. Είναι πολύ δεμένη με την κομμώτριά της, την Jennifer Yepez, η οποία συνεργάζεται με την Kérastase. Η Emily έμαθε για την Kérastaseμέσω της Jennifer και αμέσως αγάπησε τη μάρκα.Με ελεύθερο πνεύμα, αποπνέει την πιο coolαυτοπεποίθηση. Έξυπνη και όμορφη, είναι παθιασμένη με την τέχνη και αφοσιωμένη στα ιδανικά της.

Η Emily λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Αλλάζοντας συνεχώς κούρεμα και στιλ, βλέπει στα μαλλιά της αμέτρητους τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή της. Επιλέγει πότε θέλει ένα look εξαιρετικά κομψό, πιο παιχνιδιάρικο ή πιο σαγηνευτικό. Μακριά, λαμπερά, πλούσια, σικάτα, ή ανάλαφρα και αέρινα... τα μαλλιά της έχουν μεγάλη σημασία για εκείνη και χρειάζονται φροντίδα. Γι’ αυτό, ηKérastase είναι ο καλύτερος σύμμαχός της.

Όντας φανατική θαυμάστρια της Extentioniste, ηEmily λέει: «Μου αρέσει πολύ να έχω τα μαλλιά μου μακριά. Με την Extentioniste, μπορώ να τα μακρύνω ακόμα περισσότερο. Παρουσιάζουν λιγότερη φθορά στις άκρες, και έτσι δεν χρειάζεται να τα κόβω τόσο συχνά.»

Το Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής των Μαλλιών σας

Ετοιμαστείτε. Τονώστε. Μακρύνετε. Επαναλάβετε.

ηΗμέρα 1 :

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ EXTENTIONISTE

Ετοιμαστείτε – Καθορίστε έναν στόχο για τα μαλλιά σας. Ο κομμωτής Kérastase θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ιδανικό μήκος με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης Extentioniste.

Τονώστε– Η προπόνηση ξεκινά με ενδυνάμωση, βαθιά επανόρθωση, και προετοιμασία στο κομμωτήριο:

Βήμα 1: επανεκκίνηση της τρίχας για 15 λεπτά.Βήμα 2: μασάζ για ενεργοποίηση του τριχωτού, με το Serum Extentioniste.

Εβδομάδες 1-12:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μακρύνετε– ακολουθήστε το πρόγραμμα του κομμωτή σας για να ενδυναμώσετε, να επανορθώσετε και να γυμνάσετε τα μαλλιά σας, ώστε να φτάσουν στο βέλτιστο μήκος.

Μέσα στις 12 αυτές εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, ο κομμωτής μπορεί να σας συμβουλεύσει να επισκέπτεσθε το κομμωτήριο μία φορά τον μήνα για την εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου.

Ημέρα 90 :

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ

Ελέγξτε την πρόοδο των μαλλιών σας με μια αξιολόγηση στο κομμωτήριο.
Ο κομμωτής σας θα αποφασίσει αν τα μαλλιά σας είναι έτοιμα για κούρεμα και styling, ή αν χρειάζονται άλλο ένα πρωτόκολλο Extentioniste.

99% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΠΑΣΙΜΟ*
78%
ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΨΑΛΙΔΑ*
ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΕΚ. ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ**

Η Μούσα Emily Ratajkowski

1 ΣΧΟΛΙΟ
ΑΠΟ Ζωη on December 13, 2019

Θα ηθελα μια τιμη για ενα ολοκληρωμενο πακετο της σειρας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ