ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ REDKEN STYLING

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019
Είναι γνωστό πως το styling είναι μια αρκετά … «μπελαλίδικη» ασχολία. Τα αποτελέσματά του τα αγαπούν όλες οι γυναίκες – όταν γίνεται με επιτυχία – ωστόσο η διαδικασία δεν καθίσταται ευχάριστη για τις περισσότερες. Συνήθως απαιτεί χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και όπως το έχουμε ονειρευτεί. Και, φυσικά, μην ξεχνάμε πως ακόμη και αν καταφέρουμε να έχουμε την τέλεια δημιουργία, κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί πως θα καταφέρουμε να την κρατήσουμε στην θέση της για όλη την ημέρα ή την νύχτα. Κανείς εκτός από την Redken φυσικά. Με την σειρά Redken styling που έχει κυκλοφορήσει, υπόσχεται επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι και δυνατό κράτημα για όσο εσείς επιθυμείτε.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε το hairspray που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να το εμπιστευθείτε για να διατηρήσει το χτένισμα των μαλλιών σας στην θέση του. Κάθε προϊόν από την σειρά για styling αναγράφει έναν αριθμό που αντιπροσωπεύει τον βαθμό ελέγχου που προσφέρει. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερο έλεγχο προσφέρει. Έτσι, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το σωστό προϊόν που θα ικανοποιήσει τις δικές σας απαιτήσεις.
Για παράδειγμα, το Redken Triple Take 32 Extreme High-Hold Hairspray, προσφέρει ασύγκριτο έλεγχο και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια σε οποιοδήποτε χτένισμα, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα και τον όγκο στα μαλλιά. Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή καθώς έχει τριπλό dispenser, ενώ έχει και υπέροχο άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και σανταλόξυλο.
Από την άλλη, το Redken Quick Dry 18 Instant Finishing Hairspray,προσφέρει δυνατό έλεγχο και υγιή λάμψη στα μαλλιά και σταθερό κράτημα στα χτενίσματα μας. Προστατεύει από την υγρασία για 24 ώρες και προσφέρει ελαστικό κράτημα για 8 ώρες. Στεγνώνει γρήγορα ενώ μπορείτε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας χωρίς να χαλάτε το σχήμα που τους έχετε δώσει.
Τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα συνδυάσετε μα κάποιο άλλο από την σειρά styling της Redken ώστε να πετύχετε το κράτημα και το χτένισμα που επιθυμείτε.
Όλη την σειρά, θα την βρείτε στο eshop μας, ikonomakis.gr, μαζί με πολλά άλλα επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών.
Όπως πάντα, για τέλειο styling από ειδικούς, περάστε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια +  VIP στο Χαλάνδρι και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts.
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ