ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ QURE KERATIN THERAPY BY IKONOMAKIS

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ QURE KERATIN THERAPY BY IKONOMAKIS

Τα ξανθά μαλλιά εκπέμπουν κάτι το πολυτελές και διαχρονικό. Ίσως είναι η απόχρωση που δίνει άμεση λάμψη ή το συναίσθημα παλιού Hollywood  που μαγνητίζει όλους τους ανθρώπους στην θέα μίας ξανθής κόμης. Η περιποίηση που απαιτείται για την διατήρηση του χρώματος αυτού είναι σαφώς μεγαλύτερη από την αντίστοιχη για κάποιο άλλο χρώμα, με ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους να εμφανίζονται συχνά στα βαμμένα ξανθά μαλλιά, καταστρέφοντας το υπέροχο αυτό αισθητικό αποτέλεσμα και φυσικά την δουλειά του κομμωτή.

Την λύση για την εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα πλατινέ, γκρίζα είτε και λευκά μαλλιά δίνει η νέα σειρά Qure Keratin Therapy by Ikonomakis hair and beauty experts.

Στην πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, περιλαμβάνονται δύο προϊόντα styling , η  Qure Keratin Therapy Silver Mask by ikonomakis καθώς και το Qure Keratin Therapy Silver Shampoo by ikonomakis. Τα προϊόντα είναι sulfate, paraben , gluten και allergen free.

 

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ QURE KERATIN THERAPY BY IKONOMAKIS

 

 

Τα θειικά άλατα εμπεριέχονται στα σαμπουάν γιατί παράγουν αφρό για να καθαρίσουν τα μαλλιά . Δεν βλάπτει την τρίχα, αλλά αφαιρεί όλα τα φυσικά έλαια του μαλλιού με αποτέλεσμα ερυθρότητα και ευαισθησία. Αφαιρεί ταυτόχρονα το βαμμένο χρώμα από τα μαλλιά με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της τρίχας και τις ανάγκες για θεραπεία στα μαλλιά να αυξάνονται.

Η απουσία parabens, χημικών ουσιών ως συντηρητικά για τα σαμπουάν, προστατεύει από τον ερεθισμό του δέρματος και από τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής που προκαλούν  τα τεχνητά αυτά συστατικά με βάση το πετρέλαιο.

Δεν περιέχουν γλουτένη, η οποία είναι πρωτεΐνη που υπάρχει σε διάφορα τρόφιμα αλλά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών δημιουργώντας πρόβλημα σε όσα άτομα έχουν δυσανεξία στην γλουτένη καθιστώντας τα ιδανικά προς χρήση από όλους.

Τέλος, δεν περιέχονται αλλεργιογόνα στην σειρά της Qure, παρέχοντας βέλτιστης ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα με οικολογική συνείδηση.

 

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ QURE KERATIN THERAPY BY IKONOMAKIS

 

 

H Qure Keratin Therapy Silver Mask, είναι επαγγελματική μάσκα με μοβ χρωστική, ιδανική για την εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων. Εμπλουτισμένη με κερατίνη, ενυδατώνει τα μαλλιά και χαρίζει λάμψη. Προστατεύει από το φριζάρισμα, είναι κατάλληλη για μαλλιά που έχουν υποστεί θεραπεία κερατίνης ενώ βελτιώνει το χρώμα των μαλλιών, δίνει φωτεινότητα και απαλότητα πετυχαίνοντας το πιο λαμπερό φυσικό χρώμα με ένταση και βάθος. Μπορείτε να απλώσετε μία δόση του προϊόντος σε βρεγμένα μαλλιά, να κάνετε απαλό μασάζ και να την αφήσετε για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα ξεβγάζετε με αρκετό νερό.

Το Qure Keratin Therapy Silver Shampoo, είναι επαγγελματικό σαμπουάν με αντίστοιχη μοβ χρωστική με αντίστοιχες δράσεις στα μαλλιά όπως η μάσκα και κύριο στόχο την εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων στα γκρίζα, λευκά ή πλατινέ μαλλιά. Απλώνετε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά, κάνετε απαλό μασάζ και το αφήνετε για 5 λεπτά ενώ μετά ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

Και τα δύο προϊόντα της σειράς Qure Keratin Therapy έχουν πολύ προσιτές τιμές αλλά κυρίως εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς να καταστρέφουν τα μαλλιά. Εξάλλου το πάθος για υγιή μαλλιά ήταν η κινητήριος δύναμη που ώθησε την δημιουργία τους από την ομάδα των IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS.

Μπορείτε να βρείτε την σειρά στο eshop ikonomakis.gr καθώς και στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία περιποίησης από επαγγελματίες για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.