ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ;

ΑΠΟ Marili Giannakaki on March 07, 2021

Σίγουρα έχεις ακούσει πολλούς να λένε πως οι 6 εβδομάδες είναι ο μαγικός αριθμός για να κουρεύεις τα μαλλιά σου ώστε να μακρύνουν γρηγορότερα και να αποφύγεις να κάνουν πολλές ουρές.

Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Και τώρα κατά την διάρκεια της καραντίνας, πόσο αυτό είναι εφικτό; Πολλά τα ερωτηματικά! Η Angela C. η οποία είναι υπεύθυνη hairstyling πολλών διασημοτήτων του εξωτερικού, δίνει την γνώμη της πάνω σε αυτό το θέμα. 

Σύμφωνα με την Angela λοιπόν, όσοι έχουν σγουρά μαλλιά θα πρέπει να κουρεύονται κάθε 2-3 μήνες ενώ όσοι έχουν ίσια μαλλιά θα πρέπει να κουρεύονται κάθε 6-10 εβδομάδες. Και αυτό, όπως τόνισε, και πάλι πάει αναλογικά με το είδος και την ποιότητα της τρίχας που έχει ο καθένας. Επίσης δηλώνει, πως αν κάποιος θέλει να κρατήσει το μήκος του ή αν έχει να μανατζάρει και αφέλειες/φράντζα, θα ήταν ιδανικό να κουρεύεται κάθε 3-4 εβδομάδες. 

Σε κοντά μαλλιά που θέλουν να κρατήσουν την ενέργεια και την δυναμική τους, το κούρεμα θα πρέπει να γίνεται κάθε 6 εβδομάδες ενώ για μεσαία σε μήκος μαλλιά, οι 6-8 εβδομάδες είναι ιδανικές για κούρεμα. 

Τέλος, τονίζει πως για να μακρύνεις τα μαλλιά σου δεν αρκεί μόνο το συχνό κούρεμα αλλά και οι φροντίδα τους με θεραπείες

Και φυσικά, λέει όχι στο κούρεμα που ξεπερνά τον μισό χρόνο! 

Κλείσε το ραντεβού σου στο κομμωτήριο Ikonomakis στο Χαλάνδρι για να πραγματοποιήσεις το κούρεμά σου και να κάνεις τις θεραπείες που έχει ανάγκη η τρίχα σου!

Ακολούθησε μας στο instagram  για να παρακολουθείς περισσότερα! 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ