ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 10, 2019

Το λιπαρό δέρμα είναι ο νούμερο 1 εχθρός του make-up. Αν και είναι ευλογία το να μην ξεραίνεται ποτέ το δέρμα σας, είναι σίγουρα κατάρα το να τρέχει το μακιγιάζ μέσα στην μέρα. Αν και όλοι ξέρουμε και αγαπάμε την χρήση των σερουμ για την προετοιμασία του δέρματος για το μακιγιάζ, τα έλαια του προσώπου μπορεί να χαλάσουν κάπως το πρόγραμμά μας. Παρόλα αυτά, το να συνδυάζεται ένα ειδικό λάδι για το πρόσωπο μαζί με το σερουμ μπορεί να κρατήσει το μακιγιάζ στην θέση του.

Πρώτα από όλα, απλώστε λίγο λάδι σε όλο σας το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να μένει φρέσκο και ενυδατωμένο και να μην φαίνεται θαμπό. Αυτό είναι και η ιδανική βάση για το σέρουμ σας, το οποίο γεμίζει και προετοιμάζει το δέρμα για το μακιγιάζ. Το ειδικό λάδι ρυθμίζει και ελαττώνει την φυσική λιπαρότητα σας.

Μετά, προσθέστε τρεις σταγόνες από σέρουμ πάνω στο πρόσωπό σας. Βάλτε από μία σταγόνα σε κάθε μάγουλο και μία στην ζώνη Τ ανάμεσα στα φρύδια και σιγουρευτείτε πως το απλώνετε σωστά με τα δάκτυλά σας.

Αυτός ο μαγικός συνδυασμός θα κάνει τις λιπαρές περιοχές στο πρόσωπό σας να έχουν λιγότερη γυαλάδα και σας εγγυόμαστε πως το make-up  θα κρατήσει για όλη την διάρκεια της μέρας.

Αν θέλετε να βρείτε προϊόντα για το πρόσωπο, για μακιγιάζ καθώς και για τα μαλλιά επισκεφτείτε το site μας ikonomakis.gr  καθώς και τα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ