ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on November 17, 2019
Μην υποτιμάτε αυτό τον μάγο που βρίσκεται μέσα στο τσαντάκι με το μεικ-απ σας, λέει η Malena Harbers.
Χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών; Όχι; Τότε κι εσείς, όπως χιλιάδες άλλοι, χάνετε ένα από τα σπουδαιότερα κόλπα του μακιγιάζ. Μπορεί να είναι μικρό και σε κάποιες από εμάς να φαίνεται ασήμαντο, είναι όμως θαυματουργό. Και είναι must have, ειδικά αν θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση στα χείλη σας. Ορίζει το σχήμα των χειλιών σας σε μόλις μερικές κινήσεις, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο σαρκώδη, κι έχει την δυνατότητα να κάνει το κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την μέρα – με απλά λόγια, τα χείλη δεν δείχνουν ποτέ καλύτερα απ’ όταν τα έχετε προετοιμάσει και τα έχετε ορίσει με την κατάλληλη απόχρωση. Παρόλα αυτά, ίσως εξαιτίας της αδιάσπαστης σύνδεσης με τις drag queens και τις αναμνήσεις από γυναικεία συγκροτήματα της δεκαετίας του 90, το μολύβι χειλιών συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα και μη σεξουαλικά εργαλεία στον χώρο του μέικ-απ. Μέχρι τώρα – εδώ θα βρείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρον αυτόν τον ταπεινό ήρωα…
Σκεφτείτε έξω από τα όρια: Λεπτό κάτω χείλος; Μονόπλευρο cupid’s bow; Όλα φτιάχνονται μ’ ένα μολύβι χειλιών – μπορείτε να διορθώσετε οποιαδήποτε ασυμμετρία σχεδιάζοντας το σχήμα της προτίμησής σας ακριβώς έξω από την φυσική γραμμή των χειλιών σας. Αλλά παραμείνετε στην διακριτική πλευρά: δεν πρέπει να υπάρχει δέρμα ορατό μεταξύ της γραμμής του μολυβιού και της φυσικής γραμμής των χειλιών σας.
Χρώματα με αντίθεση: Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου στόματος χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών σ’ έναν τόνο πιο σκούρο από την απόχρωση του κραγιόν σας στο cupid’s bow σας και στο κέντρο του κάτω χείλους σας. Το επόμενο βήμα είναι να αναμείξετε μια απόχρωση που ταιριάζει με το κραγιόν σας από πάνω, κι έπειτα να γεμίσετε τα χείλη σας, προτού τοποθετήσετε το χρώμα.
Επιλέξτε το διάφανο: Αν βιάζεστε ή δεν έχετε σταθερό χέρι, δοκιμάστε ένα μολύβι χειλιών χωρίς χρώμα. Είναι εξίσου αποτελεσματικό στο να αποτρέπει το να μουντζουρωθείτε ή να φύγει το χρώμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν – και δεν θα φαίνονται τα όποια λάθη. Μπείτε στην γραμμή και ετοιμαστείτε για πιο καλοσχηματισμένα χείλη από ποτέ!
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ