Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ" ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ" ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Eνώ μερικοί λένε ότι η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του παρατηρητή, η επιστήμη αποδεικνύει ότι αυτό ίσως δεν είναι πάντα αληθινό.

Είναι ωραίο να πιστεύετε ότι το έτερον σας ήμισυ είναι το πιο απίθανο πλάσμα στον κόσμο, αλλά υπάρχει μια φόρμουλα που αποδεικνύει ότι δεν είναι.

Ονομάζεται «χρυσή τομή» και είναι αυτή η μαθηματική εξίσωση που χρησιμοποιείται για να χαρτογραφήσει τη φυσική τελειότητα ενός ατόμου βάσει της συμμετρίας του προσώπου του. Δημιουργήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες και χρησιμοποιήθηκε από τον Leonardo Da Vinci στον Βιτρούβιο Άντρα, τη διάσημη απεικόνιση του τέλειου ανδρικού σώματος, φαντάζομαι όπως όλοι ξέρετε. Καθώς δεν θα σας συνιστούσα να το δοκιμάσετε στον εαυτό σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις αγαπημένες σας προσωπικότητες.

Οι γιατροί χρησιμοποίησαν τη «χρυσή τομή» για να εξετάσουν τις γαλαζοαίματες γυναίκες της Αγγλίας, η οποία οδήγησε σε όχι και τόσο μη αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ποια πρόσωπα χρησιμοποίησαν; Φυσικά τα ποιο βασιλικά... της Meghan Markle, της Kate Middleton, της Zara Phillips, της Πριγκίπισσας Beatrice και της Πριγκίπισσας Eugenie, και αποδεδειγμένα πλέον η μελλοντική σύζυγος του Πρίγκιπα Harry είχε το πιο «τέλειο» πρόσωπο με ποσοστό 87,4%.

 

 

Αλλά, πώς το υπολόγισαν αυτό;

Λοιπόν, σύμφωνα με τον χειρουργό της Harley Street, Dr. Julian De Silva, όλα έχουν να κάνουν με τη θέση των χαρακτηριστικών του προσώπου σας, βαθμολογημένα μέσα από μια κλίμακα 100 σημείων.

 «Η Meghan έχει όμορφη συμμετρία του προσώπου και βρίσκεται πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη Πριγκίπισσα σε αυτό που οι Έλληνες θεωρούσαν το τέλειο πρόσωπο», δήλωσε ο De Silva. «Έχει μια σχεδόν τέλεια σχηματισμένη μύτη με βαθμολογία 98,5%, η θέση των ματιών της είναι απολύτως σωστή και το πανέμορφο πιγούνι της σε σχήμα V είναι πολύ πιο κλασικά όμορφο από αυτό της Kate».

 

Αλλά πώς κατατάσσονται τα άλλα βασιλικά πρόσωπα της λίστας;

 

Η Δούκισσα του Cambridge έρχεται στη δεύτερη θέση, η οποία είχε μια αναμενόμενη βαθμολογία με ποσοστό 86,8%.

 «Σε μια πολύ "κλειστή" κούρσα, η Δούκισσα νικήθηκε από τη Meghan στις λεπτομέρειες. Η Kate ξεχωρίζει για το τέλειο κενό ανάμεσα στη μύτη και τα χείλη και για την έντονη απόσταση των ματιών ενώ έχει πιο αδύναμο πηγούνι και πιο αδύναμη γραμμή σαγονιού από τη Meghan».

 Ο πλαστικός χειρουργός δήλωσε ότι ενώ οι άλλες τρεις γαλαζοαίματες είναι όμορφες με τον τρόπο τους, υστερούν όμως σε σχέση με τις πολύ υψηλές βαθμολογίες της Markle και της Middleton.

 «Οι άλλες τρεις Πριγκίπισσες έλαβαν υψηλές βαθμολογίες, αλλά ήταν λίγο πιο μακριά από την τελειότητα των χρυσών αναλογιών της Meghan και της Kate», εξηγεί ο De Silva, εκχωρώντας ένα 81,6% στη Phillips, ένα 80,7% στην Beatrice και ένα 78,3% στην Eugenie.

 «Η πριγκίπισσα Eugenie είχε μακράν τη χαμηλότερη βαθμολογία στο 68,3% . Είναι μια πολύ χαριτωμένη γυναίκα και σκόραρε καλά σε άλλους τομείς όπως η θέση των ματιών», είπε.

Ο De Silva δήλωσε ότι χρησιμοποίησε τη φόρμουλα με τη βοήθειαολοκαίνουργιων τεχνικών χαρτογράφησης μέσω υπολογιστών, οι οποίες μαζί με την αξιολόγηση της ομορφιάς κάποιου ατόμου, είναι επίσης χρήσιμες κατά τον προγραμματισμό της χειρουργικής επέμβασης ενός ασθενούς. 

«Η χρυσή τομή Φ 1.618 θεωρείται από καιρό ότι κατέχει το μυστικό της ομορφιάς και τώρα με τη χαρτογράφηση μέσω υπολογιστή μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια πώς εφαρμόζεται σε όλες τις βασιλικές πριγκίπισσες», κατέληξε ο γιατρός.

 Εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο όμορφη;

 

 

Aπό την Γιώτα Πετσιώτη για το likewoman.gr

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.