ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Η δούκισσα έχει τα μαλλιά της μισά πάνω σε μικρό κότσο και μισά κάτω και της πάει πάρα πολύ.

Η Meghan Markle είναι εδώ και μερικές μέρες σε tour  στην Αυστραλία με τον άντρα της Prince Harry, αλλά ήδη εμφανίζεται με νέα λουκ που γίνονται γρήγορα trend. Το τελευταίο της κατόρθωμα, μας ξάφνιασε και φυσικά δεν εννοούμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα σαν κατόρθωμα. Η δούκισσα είχε τα μαλλιά της σε ένα χτένισμα με όγκο, με τα μισά μαλλιά πάνω για να πάει να επισκεφθεί το Macarthur Girls High School στο Sydney. Αυτό το λουκ το βλέπουμε πιο συχνά στην γυναίκα του αδερφού του πρίγκιπα, αλλά λατρέψαμε το πώς η Meghan το έκανε με τον δικό της τρόπο.

Νωρίτερα την ίδια μέρα η Meghan άλλαξε το χτένισμά της σε ψιλή αλογοουρά για μία βόλτα στην παραλία. Για να είναι το λουκ κομψό, κάλυψε το λαστιχάκι της με μία τούφα από τα μαλλιά της, σιγουρεύοντάς τα με ένα τσιμπιδάκι. Αργότερα, άλλαξε το λουκ και έπιασε τα μισά της μαλλιά πάνω με δύο τούφες να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο της.

Λατρεύουμε το πώς τα μαλλιά της έχουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά σε συνδυασμό με ανάλαφρες μπούκλες, το όλο σύνολο είναι άνετο και βασιλικό την ίδια στιγμή, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό της Meghan. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η δούκισσα κάνει μόνη της το styling στα μαλλιά της για την βασιλική περιοδεία. Πριν γίνει δούκισσα, είχε πει πως «χρησιμοποιώ δυο brand  κατά κύριο λόγο. Την Kerastace και την Wella, τα έλαια των οποίων χρησιμοποιώ συνέχεια».

Αν θέλετε να αποκτήσετε το λουκ της Meghan, καθώς και όποιο άλλο χτένισμα θέλετε εύκολα και γρήγορα, στους σωστούς επαγγελματίες, κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ