VIEW CART Continue shopping

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ L'oreal Professionnel

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019
Την εβδομάδα που μας πέρασε, είχα την μοναδική ευκαιρία να παρευρεθώ σε ένα event της L'oreal professionel. Παρότι ξεκίνησα διστακτική, γνωρίζοντας πως θα χρειαζόταν να πραγματοποιήσω ένα μικρό ταξίδι για να φτάσω στον μαγικό προορισμό που είχε διαλέξει η εταιρία, ήμουν σίγουρη πως θα άξιζε τον κόπο. Και είχα δίκιο.
Το Margi Farm είναι ένα πολυτελές κτήμα στα Καλύβια Θορικού που σου κόβει την ανάσα με την πρώτη ματιά καθώς σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε μια εξοχική τοποθεσία στην νότια Γαλλία. Λεβάντες υψώνονται από το έδαφος και μπλέκονται με κάθε λογής λουλούδια και φυτά, ενώ μπορείς να ακολουθείς μικρά μονοπάτια για να βρεθείς στους υπαίθριους χώρους ή στα πέτρινα κτίσματα.
Η διακόσμηση και τα πολυάριθμα stands που η L'oreal είχε τόσο προσεγμένα επιλέξει έδεναν αρμονικά με τον χώρο, ενώ η απαλή μουσική που έπαιζε σε ταξίδευε και συντελούσε στην επαφή με την φύση που ήταν και ο κύριος στόχος της εκδήλωσης. Η L'Oréal ήθελε να μας μυήσει στην φιλοσοφία των φυσικών συστατικών και να μας παροτρύνει να αφήσουμε πίσω μας τα χημικά και να έρθουμε πιο κοντά στην φυσική πλευρά της ομορφιάς.
Οι δραστηριότητες στις οποίες μπορούσε κανείς να επιδοθεί ήταν πολυάριθμες και η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο να διαλέξεις. Αρχικά, ήταν η καλύτερη ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εσένα για την ομορφιά και να τραβήξεις αμέτρητες insta worthy φωτογραφίες με το μαγευτικό σκηνικό. Επιπλέον, μπορούσες να πάρεις πρωινό από τον μικρό μπουφέ με χυμούς, φρούτα και άλλα εδέσματα, να φωτογραφηθείς στο 360 floral booth, να απολαύσεις μασάζ στα χέρια με αρωματικό λαδάκι κατευθείαν από την Ινδία και να αφεθείς στα έμπειρα χέρια κομμωτών για να ενσωματώσεις ένα άκρως εντυπωσιακό – και σε καμία περίπτωση διακριτικό – στεφάνι (ή κορώνα #likeaqueen) από λουλούδια στα μαλλιά.
Στην συνέχεια, ακολούθησε παρουσίαση από την ομάδα της L’oreal, από την οποία ενημερωθήκαμε για τα νέα, φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά και έπειτα καθίσαμε για gourmet μεσημεριανό φαγητό. Μάθαμε για την νέα 100% vegan και φυτική βαφή, Botanea, η οποία προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα δίχως να επιβαρύνει τα μαλλιά με πρόσθετα χημικά και για την σειρά περιποίησης Source Essentielle (θα ακολουθήσει review) που περιλαμβάνει έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Την τελευταία, μάλιστα, μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ikonomakis.gr, όπου θα βρείτε όλες τις σειρές περιποίησης από την L’oreal Profesionnel.
Ευχαριστώ την L’oreal για την μοναδική εμπειρία στο Margi Farm και, φυσικά, για τα υπέροχα προϊόντα που περιλαμβάνονταν στο ψάθινο τσαντάκι (που είναι απίστευτα trendy και το χρησιμοποιώ σαν κανονική τσάντα εξόδου) που μας πρόσφεραν στο τέλος. Ανυπομονώ  για περισσότερες αξέχαστες beauty στιγμές!
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ