ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΑ!

ΑΠΟ Marili Giannakaki on February 24, 2021

Δεν φτάνει να έχεις μόνο το κούρεμα ή το χρώμα που θέλεις για να φαίνονται τα μαλλιά σου όμορφα και περιποιημένα. Το να είναι απαλά είναι μεγάλο ζητούμενο και σίγουρα τα θέλεις μεταξένια.

Ωστόσο, δεν είναι και τόσο δύσκολο να αποκτήσεις τέλεια σε υφή μαλλιά αρκεί να ακολουθήσεις κάποιες από τις συμβουλές μας παρακάτω!

  • Μετά από ένα λούσιμο αντί να τα τρίψεις με μια πετσέτα για να τα στεγνώσεις πάρε ένα απαλό βαμβακερό μπλουζάκι και στράγγισέ τα.

  • Οπωσδήποτε μετά από κάθε λούσιμο χρησιμοποίησε ένα conditioner που θα βοηθήσει πολύ τα μαλλιά σου να γίνουν απαλά και όμορφα.

  • Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις στα μαλλιά σου, μια φορά την εβδομάδα, μια μάσκα και αν παράλληλα χρησιμοποιήσεις και ένα ειδικό σκουφάκι ώστε να εγκλωβιστεί η θερμότητα, να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας ώστε να απορροφήσει περισσότερο τη μάσκα, ακόμα καλύτερα.

  • Χτένιζε τα μαλλιά σου πάντα από κάτω προς τα πάνω για να μην τραυματίζεις την τρίχα σου ώστε να μην έχεις άγριο αποτέλεσμα.

  • Να επιλέγεις προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σου που να ταιριάζουν στον τύπο τρίχας που έχεις. Δεν είναι όλα τα μαλλιά ίδια και δεν κάνουν όλα τα προϊόντα για όλα τα είδη των μαλλιών. 

Μην ξεχνάς ότι πάντα μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο Ikonomakis στο Χαλάνδρι ώστε οι ειδικοί να κάνουν θεραπείες στα μαλλιά σου που θα τα απογειώσουν!

Ακολούθησε μας στο instagram  για να παρακολουθείς περισσότερα! 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ