ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ

Όλοι όσοι αγαπάνε την μόδα, δέχονται με ευχαρίστηση κόλπα αναφορικά με το μακιγιάζ, την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, ειδικά αν αυτά μας γλιτώνουν χρόνο και χρήμα από την καθημερινότητά μας. Θα συζητήσουμε και τελικά ίσως υιοθετήσουμε, το περίεργο, ιδιαίτερο hack που ξεκίνησε από τους διάσημους, αν δούμε πως πραγματικά δουλεύει. Αν ακολουθείτε τα μεγαλύτερα ονόματα της ομορφιάς, θα έχετε εντοπίσει το κόλπο που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral στις μέρες μας. Το επονομαζόμενο «water bottle hair curling hack», ισχυρίζονται οι ειδικοί πως μας δίνει εύκολα μπούκλες χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς να ξοδεύετε χρήματα στο κομμωτήριο ή στα εργαλεία για χτενίσματα.

 

Οπότε, παραδόξως τα μεγάλα κεφάλια της ομορφιάς δοκίμασαν το κόλπο, συμπεριλαμβανομένης και της Huda Katan, η οποία κατάφερε να πετύχει πολύ όμορφες μπούκλες σε μόλις ένα λεπτό, για όλα της τα μαλλιά. το λάτρεψε τόσο που το ονόμασε ως το καλύτερο κόλπο για μπούκλες.

Αξίζει όμως να το δοκιμάσουμε; αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Αν ψάχνετε για γρήγορους, διασκεδαστικούς τρόπους diy για χτενίσματα, τότε ναι μπορείτε να του δώσετε μια ευκαιρία και σίγουρα να το τραβήξετε και βίντεο για να το δει ο κόσμος. Αν και δεν πιστεύουμε πως θα υποκαταστήσει αποτελεσματικά την δουλειά που κάνουν τα εργαλεία όπως το ψαλίδι για τις μπούκλες, σίγουρα είναι ένας χρήσιμος τρόπος όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, όπως όταν ξεχνάτε τα εργαλεία σας ή είστε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με μόνο ένα σεσουάρ διαθέσιμο, πράγμα που συμβαίνει δυστυχώς αρκετές φορές.

 

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

Βήμα 1ο: κόψτε το μισό από ένα άδειο μπουκάλι νερού

Βήμα 2ο: με την βοήθεια ενός μαχαιριού ή κοπιδιού αρκετά αιχμηρού, δημιουργήστε ένα μικρό άνοιγμα στο πλαστικό για να εφαρμόσει το σεσουάρ.

Βήμα 3ο: βάλτε λίγες τούφες από τα μαλλιά σας στο μπουκάλι με νερό.

Βήμα 4ο: βάλτε το σεσουάρ σας σε μικρή ένταση και τοποθετήστε το στην εσοχή ώστε να δημιουργείται μια μορφή σαν ανεμοστρόβιλος στα μαλλιάς σας μέσα στο μισό μπουκάλι. Στεγνώστε για λίγα δευτερόλεπτα.

Βήμα 5ο: βγάλτε έξω τα μαλλιά σας και θα εμφανιστεί η μπούκλα.

Βήμα 6ο: πείτε το κατόρθωμα σας σε όλον τον κόσμο μέσα από τα social media

 

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι πως είναι καλό τα μαλλιά μας να εκτίθενται μέσα σε ένα ζεστό πλαστικό μπουκάλι, δεν θα μπορούσαμε να πούμε αν συστήνουμε το κόλπο αυτό. Αλλά σίγουρα είναι ένα γρήγορος τρόπος για να γίνει η δουλειά όταν είναι η τελευταία σας λύση.

Για να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες, με σωστό και επαγγελματικό τρόπο χωρίς να καταστρέφονται, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.