ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 14, 2019

Υπάρχει κάτι σχετικά με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μας κάνει να νιώθουμε ενθουσιασμένες. Ίσως είναι ο τρόπος που μας κάνουν να νιώθουμε πολύ περιποιημένες σαν να επρόκειτο να μας έβγαζαν φωτογραφία σε κάθε σοκάκι. Όμως, όπως γνωρίζουν όλοι, δεν είναι πάντα εύκολο ή οικονομικό να έχει κανείς ένα στοκ από ψεύτικες βλεφαρίδες στο boudoir του ανά πάσα στιγμή. Η φαινομενικά προφανής απάντηση που δίνεται αυτή τη στιγμή χάρη στους vloggers ομορφιάς και τους λάτρεις της μακιγιάζ παντού είναι οι μαγνητικές βλεφαρίδες, η επαναχρησιμοποιούμενη εναλλακτική λύση αντί των ψεύτικων βλεφαρίδων, αφού δεν χρειάζονται κόλλα

Αν είστε από εμάς που αγαπάμε το look που πετυχαίνει κανείς με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτό το νέο προϊόν θα ήταν ένα must-try, αλλά όταν πήγα εγώ η ίδια να τις εφαρμόσω, βασανίστηκα αρκετά. Αφού έκανα περισσότερη έρευνα, γρήγορα έμαθα ότι δεν είμαι η μόνη που αγαπά την ιδέα των μαγνητικών βλεφαρίδων αλλά χρειάζεται πολύ βοήθεια στην εκτέλεση. Στείλαμε ένα SOS μήνυμα στην Jadene Munson για συμβουλές για το πώς να εφαρμόζουμε με επιτυχία τις μαγνητικές βλεφαρίδες. Ορίστε λοιπόν οι συμβουλές της.  

 

 

 

 

 

 

 

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των μαγνητικών βλεφαρίδων;

Δεν χρειάζονται κόλλα! Οι μαγνητικές βλεφαρίδες έχουν γρήγορη εφαρμογή, χωρίς να λερώνεστε, ειδικά για άτομα που δεν φορούν βλεφαρίδες σε καθημερινή βάση. Είναι εύκολο να αφαιρεθούν και μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να καθαρίσετε τα υπολείμματα κόλλας.

Ποιες συμβουλές έχετε για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν μαγνητικές βλεφαρίδες για πρώτη φορά;

Επιλέξτε ένα από τα ελαφρύτερα στιλ, ίσως τα πιο διακριτικά.   

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή για την εφαρμογή μαγνητικών βλεφαρίδων;

Απλώστε μια ελαφριά στρώση μάσκαρας πριν την εφαρμογή. Αυτό δημιουργεί κάποια λαβή για τους μαγνήτες και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που έχουν πολύ λίγες έως καθόλου φυσικές βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας πείτε την διαδικασία βήμα προς βήμα για να εφαρμόσουμε σωστά τις μαγνητικές βλεφαρίδες;

Βεβαίως . Χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο εφαρμογής, τοποθετήστε πρώτα την άνω βλεφαρίδα στην πάνω μαγνητική λωρίδα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την κάτω βλεφαρίδα στην κάτω μαγνητική λωρίδα. Τοποθετήστε το εργαλείο πάνω και κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, πατήστε γρήγορα και αφήστε το προϊόν.

Ανακαλύψτε τις μαγνητικές βλεφαρίδες MEL στο eshop, ikonomakis.gr!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ