ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KEUNE

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on November 17, 2019
Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή μας που φαντάζουν αδιαμφισβήτητα καθορισμένες από την τύχη. Μια από αυτές ήταν η πρόσφατη επίσκεψή μου στα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι. Σκοπός μου ήταν να ανανεώσω το χρώμα μου, να κάνω το ξανθό μου λίγο πιο φωτεινό και να καθαρίσω λίγο τις άκρες των μαλλιών μου ώστε να μην είναι ταλαιπωρημένα και να μπορούν να μακραίνουν εύκολα.
Προς μεγάλη μου χαρά, μόνο για εκείνη την μέρα βρισκόταν στον χώρο του κομμωτηρίου μια hair expert της Keune η οποία προσέφερε δωρεάν θεραπείες θρέψης και αναδόμησης στις παρευρισκόμενες πελάτισσες.
Στην ουσία, ήταν μια πολύ εντατική θεραπεία που επανορθώνει την τρίχα στο 80% και παρέχεται αποκλειστικά στο κομμωτήριο. Αποτελείται από τρία βήματα. Αρχικά, γίνεται ανάμιξη μιας αμπούλας κερατίνης σε υγρή μορφή (η κερατίνη είναι και βασικό δομικό υλικό της τρίχας) με μάσκα, η οποία επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών. Έπειτα, το μίγμα εφαρμόζεται γενναιόδωρα στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο.
Όλες οι τούφες των μαλλιών μας τυλίγονται με πετσέτα ώστε να δράσει η θεραπεία, με δεκαπέντε λεπτά χρόνο παραμονής. Στην συνέχεια, ξεβγάζουμε τα μαλλιά και ολοκληρώνουμε την θεραπεία με σπρέι κερατίνης που σταθεροποιεί την αναδόμηση και κάνει το αποτέλεσμα να διαρκεί. Το σπρέι δεν ξεβγάζεται αλλά προχωράμε κανονικά σε στέγνωμα και styling της επιλογής μας.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να παρομοιαστεί με ένα μπότοξ κερατίνης και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε υπηρεσία του κομμωτηρίου. Το αποτέλεσμα διαρκεί 5 λουσίματα και μπορούμε να κάνουμε συντήρηση στο σπίτι με τα προϊόντα της Keune. Αυτό που χρειάζεστε είναι το εκπληκτικό σπρέι κερατίνης, συνδυασμένο με το αντίστοιχο σαμπουάν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.
Για να διατηρηθεί αψεγάδιαστο το αποτέλεσμα, είναι απαραίτητη η επαναφορά μας στο κομμωτήριο κάθε μήνα.
Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε αυτή την θαυματουργή θεραπεία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν.
Αν πάλι είστε φαν των DIY (do it yourself) μεθόδων, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο eshop μας, ikonomakis.gr και να ανακαλύψετε τις τελευταίες μας παραλαβές και τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ