HAIR FASHION WORKSHOP 2019 BY L’OREAL PROFESSIONNEL

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Η L'Oréal Professionnel, η μεγαλύτερη μάρκα περιποίησης μαλλιών και μακιγιάζ στην  Ελλάδα, υποδέχθηκε δυναμικά τη  νέα χρονιά διοργανώνοντας τα «Hair Fashion Workshops 2019 by L'Oréal Professionnel», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δύο κορυφαία events με θέμα τις νέες τάσεις στα μαλλιά, αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες κομμωτές, γεμάτα μόδα, έμπνευση, καλλιτεχνική δημιουργικότητα με την μοναδική γνώση της L'Oréal πάνω στον κλάδο και γνώσης για το ψηφιακό μέλλον κάθε κομμωτηρίου.

 

 

 

HAIR FASHION WORKSHOP 2019 BY L’OREAL PROFESSIONNEL

 

 

 

Η εταιρεία L'Oréal, δραστηριοποιείται από το 1909 και παρέχει στους κομμωτές καινοτόμα προϊόντα, δοκιμασμένα και εγκεκριμένα, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της περιποίησης μαλλιών έχουν δοκιμάσει τα μοναδικά προϊόντα τους, με την εταιρεία να διαπρέπει στα μεγαλύτερα shows μόδας. Στα παρασκήνια των show, διακεκριμένοι artists έχουν να λένε για την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν, τόσο στα συστατικά όσο και στο design των συσκευασιών. Προϊόντα προσαρμοσμένα ακόμα και για πιο απαιτητικούς που ζητάνε τα καλύτερα, προκειμένου να πετύχουν άψογο αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Η L’Oréal Professionnel είναι αφοσιωμένη στο να βοηθάει τους κομμωτές στην καθημερινότητά τους, έχοντας ένα ειδικό πρόγραμμα που στοχεύει στην καταπολέμηση των μυοσκελετικών παθήσεων, πρόβλημα που αντιπροσωπεύει το 75% των παθήσεων των κομμωτών και σχετίζεται φυσικά με την φύση της δουλειάς του κομμωτή.

Πιο συγκεκριμένα για τα event, στις 21 Ιανουάριου στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στις 23 Ιανουαρίου στο Μουσείο Βορρέ στην Αθήνα, περισσότεροι από 250 επαγγελματίες κομμωτές είχανε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να κάνουν εξάσκηση δοκιμάζοντας και ίδιοι σε μοντέλα τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα μαλλιά. Χτενίσματα, βαφές και styling, παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα, από τον αγαπημένο International L’Oréal Professionnel Ambassador Bertram K και τη νέα ελληνική ομάδα των 12 στον αριθμό L’Oréal Professionnel Pro Artists.

 

 

 

HAIR FASHION WORKSHOP 2019 BY L’OREAL PROFESSIONNEL

 

 

 

Στα πλαίσια του Hair Fashion Workshop οι επαγγελματίες κομμωτές μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα καινοτόμα προϊόντα της L'Oréal Professionnel, με την ανανεωμένη σειρά για το styling μαλλιών Tecni Art, αλλά και την νέα φιλοσοφία χρώματος της μάρκας «La French», με επιρροές από την κομψότητα του Παρισιού μαζί με τη νέα τεχνική χρώματος «ambre balayage» που θα κυριαρχήσει το 2019.

«Δύο ημέρες πραγματικού μόχθου, έμπνευσης και καινοτομίας, με επίκεντρο πάντα τον κομμωτή, που διαρκώς αναζητά και πρέπει να αναζητά την μετεκπαίδευση του για την καλύτερη απόδοση στο επάγγελμα που δείχνει την τέχνη του, προνόμιο που μόνο μια κορυφαία μάρκα όπως η L'Oréal Professionnel μπορεί να προσφέρει» είπε η Νατάσα Μπεγνή, διευθύντρια εκπαίδευσης  της L'Oréal Professionnel.

 

 

HAIR FASHION WORKSHOP 2019 BY L’OREAL PROFESSIONNEL

 

 

 

Στα δύο Hair Fashion Workshops, οι παρευρισκόμενοι είχανε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Digital Lab, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στην ανάπτυξη της ψηφιακής εμπειρίας ενός κομμωτηρίου για πιο άμεση πρόσβαση στον καταναλωτή, καθώς νέες τεχνολογίες έχουνε αναπτυχθεί στον κλάδο. Ο κόσμος πια έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε και το Styling Lab, ένα εργαστήρι μόδας στα μαλλιά, όπου η hairstylist Μαρία Δρετάκη παρουσίασε πρακτικές συμβουλές και τεχνικές, εμπνευσμένη από την ανανεωμένη σειρά Tecni Art.  

Τα Hair Fashion Workshops ολοκληρώθηκαν με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών από το πρώτο λανσάρισμα της εμβληματικής επαγγελματικής βαφής χωρίς αμμωνία ΙΝΟΑ της L'Oréal Professionnel.

 

 

 

HAIR FASHION WORKSHOP 2019 BY L’OREAL PROFESSIONNEL

 

 

 

 «Το συγκεκριμένο event αποτελεί έναν εκπαιδευτικό θεσμό ο οποίος παρέχει τη σωστή τεχνογνωσία και τα ιδανικά μέσα στον επαγγελματία, ώστε να προχωρήσει στο κομμωτήριο του αύριο» δήλωσε η Μικαέλλα Αδάμη, διευθύντρια μάρκετινγκ  L'Oréal Professionnel.

 

Τα νέα προϊόντα της L'Oréal Professionnel, μπορείτε να τα βρείτε στο site ikonomakis.gr, καθώς και στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS  στο Χαλάνδρι.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ