ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEXANDER WANG

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019
Το ρεαλιστικό  στιλ της εργαζόμενης γυναίκας των 80s που κυριαρχεί στο οίκο Alexander Wang.
Τα παρασκήνια στο σόου του οίκου Alexander Wang , στεγάστηκαν στο κτήριο που ήταν πιο παλιά τα γραφεία της Αμερικανικής Vogue στον εικοστό δεύτερο όροφο με θέα την Times Square. Αλλά αν και υπήρχαν αναφορές και σε σχέση με τον τόπο και την ομορφιά, το casting του Wang  είχε και νέα πρόσωπα, με φήμες να λένε ότι ο σχεδιαστής έφερε τα περισσότερα από τα μοντέλα από την Κίνα.
Και ποιο ήταν το λουκ; Η υπεύθυνη δυναμική εργαζομένη γυναίκα. Θυμάστε το εμβληματικό κλάμερ σε στιλ μπανάνα από τα 80s; Λοιπόν ο Wang  το έφερε πίσω, με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Το αξεσουάρ για τα μαλλιά από τα 80s στάθηκε αφορμή για έμπνευση και των κότσων σαν χτένισμα που έδινε ένα επιχειρηματικό, έξυπνο συναίσθημα στα ίσια τραβηγμένα πίσω μαλλιά τα οποία η Βρετανική Vogue με την συμμετοχή του διευθυντή μόδας και παγκόσμιο creative director για την εταιρία Redken, Guido Palau, δημιούργησαν χρησιμοποιώντας το Redken Hardwear Gel, στεγνώνοντάς τας με τον κλασικό τρόπο της εποχής.
Τα στολίδι στην πασαρέλα του σχεδιαστή ήταν η απόχρωση του κόκκινου την οποία ο παγκόσμιος colour creative director της Redken  Josh Wood έκανε τέσσερις ώρες για να δημιουργήσει. Η απόχρωση πολύτιμου λίθου την οποία έκανε στο μοντέλο Ez ήταν η απόλυτη διαφορά από τα χαρακτηριστικά της ανοιχτά ξανθά μαλλιά, τα οποία επιμελώς βάφτηκαν σε ένα φωτεινό κόκκινο.
«Δεν υπάρχει καμία ξανθιά στην σειρά», μας είπε ο Wood. « Αν η βάση του χρώματος των μαλλιών του μοντέλου είναι πιο ανοιχτή, το wet λουκ που δημιουργεί ο Guido  καλύπτει την φωτεινότητα ώστε να είναι η βάση σκούρα». Φαίνεται ότι οι καστανές και οι κοκκινομάλλες παίρνουν όλη την δόξα.
Η make-up artist  Diane Kendal  έβαλε τα δυνατά της και δημιούργησε ένα σοφιστικέ, ανάλαφρο make-up , για το οποίο αν δείτε την διαδικασία θα καταλάβετε ότι το no-make-up  λουκ τελικά αποτελείται από 12 βήματα. Η Kendal  χρησιμοποίησε το foundation Sheer Glow  της εταιρίας Nars και πέτυχε αψεγάδιαστο δέρμα με την Nars Albatross highlighting πούδρα. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτή την σεζόν αλλά το να αγκαλιάζει κανείς την τελειότητα είναι ένα γεγονός που γίνεται σιγά σιγά θεσμός στην πασαρέλα.
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ