ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ EYELINER ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on November 17, 2019

Όταν θέλουμε να εξηγήσουμε την εφαρμογή του eyeliner, είναι σκόπιμο να το παρομοιάσουμε με μια σχέση. Μπορεί το παράδειγμα να σας φαίνεται ατυχές, όμως ακούστε μας. Και οι δύο διαδικασίες απαιτούν πολλή υπομονή και επιμονή για να πετύχουν και συχνά μπορεί να μας κουράζουν  και να μας κάνουν να αγανακτούμε. Ωστόσο, εάν αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο και κάνουμε την προσπάθεια που χρειάζεται, το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας ανταμείψει. Όπως συμβαίνει και με τις σχέσεις, κάποιες φορές είναι καλό να παίρνουμε συμβουλές από τους ειδικούς. Καθώς, λοιπόν, σήμερα μιλάμε για eyeliner, απολαύστε τις τέλειες συμβουλές που ακολουθούν από τον makeup artist, Patrick Ta, που συνεργάζεται με την Gigi Hadid, την Kim Kardashian και πολλές άλλες. Ας δούμε, λοιπόν, τις συμβουλές που μας δίνει για να έχουμε την καλύτερη και πιο σωστή εφαρμογή eyeliner και να κάνουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις με wings που «κόβουν» και τραβούν τα βλέμματα!

Χρησιμοποιείτε ένα μολύβι για eyeliner που δεν είναι καλά ξυσμένο αντί για ένα με λεπτή ίσια μύτη

 

Η λύση: Ο αγαπημένος makeup artist τονίζει πως είναι απαραίτητο να έχετε πάντοτε μια ξύστρα για τα μολύβια του μακιγιάζ σας στο νεσεσέρ σας. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσετε πως το χρώμα θα εφαρμόζεται ακριβώς στο σημείο που θέλετε και όχι οπουδήποτε αλλού. Ο στόχος στην εφαρμογή του eyeliner είναι η ακρίβεια και ένα μολύβι με πλατιά μύτη δεν θα σας προσφέρει ποτέ αυτό το αποτέλεσμα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μουτζουρωθείτε και να προσπαθείτε να μαζέψετε την «γραμμή» που σχεδιάσατε με μαντιλάκια για ντεμακιγιάζ.

Το eye liner σας μεταφέρεται στα βλέφαρά σας

 

Αυτό είναι ένα περιστατικό που συμβαίνει πολύ συχνά, ιδιαίτερα στις κοπέλες που έχουν πιο μικρά και «σκεπαστά» μάτια και βλέφαρα. Φυσικά, μια ακόμη κατηγορία που πλήττεται από αυτό, είναι οι κοπέλες με λιπαρό δέρμα.

Η λύση: Αυξήστε το ύψος της γραμμής του eyeliner, έτσι ώστε να φτάνει πιο πάνω στο βλέφαρό σας και να είναι εμφανής ακόμη και όταν ανοίγετε τα μάτια σας. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα των βλεφάρων σας «διπλώνεται» όταν ανοίγετε τα μάτια σας και το eyeliner δεν θα μεταφέρεται πουθενά αλλού. Επιπλέον, πάντοτε βοηθάει η εφαρμογή primer στα βλέφαρα πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε μακιγιάζ.

Ζητάτε απεγνωσμένα μια αλλαγή αλλά δεν έχετε ακόμη βρει τον σωστό τρόπο εφαρμογής των έντονων χρωμάτων

Το κλειδί της επιτυχίας είναι το μέτρο. Κρατήστε απλό το αποτέλεσμα και δώστε έμφαση με το χρώμα είτε στην πάνω είτε στην κάτω γραμμή των βλεφάρων σας. Ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι πως δίνουν υπερβολική έμφαση σε όλη την περιφέρεια του ματιού και εφαρμόζουν μεγάλη ποσότητα χρώματος με αποτέλεσμα το λουκ να καθίσταται πολύ λιγότερο φορέσιμο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Επιλέξτε ένα μολύβι ή υγρό eyeliner στο χρώμα που σας αρέσει και σχεδιάστε μια ίσια γραμμή πάνω στα βλέφαρά σας.

Εφαρμόζετε υγρό eyeliner στο κάτω βλέφαρό σας και συνειδητοποιείτε πως χαλάει εύκολα και μεταφέρεται σε άλλα σημεία

Για να αποτρέψετε το eyeliner σας από το να «τρέξει» πάνω στο πρόσωπό σας και να μην φαίνεστε σαν να έχετε κλάψει ή σαν να γυρίζετε από βραδινό clubbing, η λύση είναι απλή. Αρχικά, μείνετε μακριά από υγρές φόρμουλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καλύτερός σας φίλος είναι ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών. Μάλιστα, αν το εφαρμόσετε εσωτερικά μέσα στα μάτια σας, καλό θα ήταν να το σετάρετε με πούδρα του ίδιου χρώματος για να είστε σίγουρες πως το μακιγιάζ σας θα παραμείνει άθικτο και αψεγάδιαστο όλη την ημέρα!

Ποια είναι η δική σας άποψη για τις παραπάνω συμβουλές για την εφαρμογή του eyeliner; Ποιες θα ακολουθήσετε και θα εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας;

Αν θέλετε το eyeliner σας να είναι on fleek και δεν μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σπίτι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τα Ikonomakis Κομμωτήρια +VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των makeup artists!

Μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα και από το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε τις τελευταίες μας παραλαβές και τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών και των άκρων. Για αψεγάδιαστη εμφάνιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια ;)

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ