• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

ESSIE, ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019

Η μεγάλη πόλη μας δίνει έμπνευση. Μπείτε στους ρυθμούς της με τις νέες αυτές αποχρώσεις στα βερνίκια της Essie, στα πιο in  χρώματα της σεζόν με έμπνευση από την πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα, την Νέα Υόρκη.

Είναι το κέντρο όλων των νέων ιδεών, με καινούριες συλλογές να καταφτάνουν και να δίνουν τον παλμό τους στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η Rebecca Minkoff, global color designer της εταιρίας, δημιουργεί αυτή την φορά έξι νέες αποχρώσεις βερνικιών που αποτυπώνουν τα Φθινοπωρινά χρώματα  με τον πιο κομψό τρόπο, ανανεώνοντας την αισθητική μας, προσκαλώντας μας να ερωτευτούμε την μαγική αυτή πόλη.

It takes a west village

Είναι η μενεξεδί-μωβ αυτή απόχρωση με λίγους σκούρους τόνους. Με την κρεμώδη υφή της, μας θυμίζει την πολύχρωμη, ζωηρή πλευρά της πόλης.

Stop, drop & shop

Το κόκκινο αυτό στην απόχρωση του μούρου, δεν είναι πολύ φανταχτερό αλλά είναι κατάλληλο για την εποχή και μέσα στην μόδα. Ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις.

Booties on broadway

Το κρεμώδες αυτό σκούρο ναυτικό μπλε, μας ανανεώνει αφού μέχρι πρότινος ήταν μία επιλογή μόνο για το καλοκαίρι.

Fall for NYC

Το μουσταρδί είναι στα χρώματα της σεζόν και οι ιδιαίτεροι τόνοι του στα χρώματα του κατιφέ μας φέρνει την νοσταλγία μιας άλλης εποχής.

Say it aint soho

Ένα μοντέρνο, μεταλιζέ χάλκινο με κεχριμπαρένιες αποχρώσεις είναι ότι πρέπει για να ξεχωρίσετε στους πολύβουους δρόμους της πόλης.

Empire shade of mind

Το μεταλλικό γκρι της συλλογής είναι ιδανικό για κάθε περιοχή καθώς χαρίζει αίγλη μέσα στο τσιμέντο της πόλης.

 

Και δύο προτάσεις για μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας, από την Rita Remark, global lead educator  της essie.

 

Tο σημάδι του Broadway

 

Οι αποχρώσεις που θα χρειαστείτε είναι booties on broadway και  say it ain’t soho, μαζί με μία βάση first base base coat και ένα top coat της essie που στεγνώνει γρήγορα

Στα εργαλεία, προμηθευτείτε ένα πινελάκι για λεπτομέρειες και ένα εργαλείο για κουκκίδες.

1Ο βήμα : εφαρμόστε λεπτή στρώση του first base base coat. Πάρτε με το πινελάκι για λεπτομέρειες λίγο από το προϊόν booties on broadway  και κάντε το περίγραμμα ενός αστεριού κοντά στην ρίζα του νυχιού, σε δύο νύχια της επιλογής σας ενώ στα υπόλοιπα περάστε δύο καλές στρώσεις του booties on broadway.

2Ο βήμα : με το ίδιο πινέλο και την απόχρωση, γεμίστε το εξωτερικό του περιγράμματος του αστεριού.

3ο βήμα : με το εργαλείο για κουκκίδες, κάντε μικρές βούλες έξω από το περίγραμμα των αστεριών και ολοκληρώστε με το speed setter top coat.

 

Αν δεν είστε ευχαριστημένες με το περίγραμμα του αστεριού, μπορείτε να βουτήξετε σε ασετόν ένα πινέλο με γωνίες και να καθαρίσετε τις γραμμές. Επίσης αν δεν έχετε εργαλείο για κουκκίδες, την ίδια δουλειά μπορεί αν κάνει μία οδοντογλυφίδα.

Ένα λεπτό στην Νέα Υόρκη

 

Οι αποχρώσεις που θα χρειαστείτε είναι fall for nyc, booties on broadway, say it ain’t soho, it takes a west village μαζί με first base base coat και speed setter top coat.

Στα εργαλεία, αντίστοιχα με το προηγούμενο σχέδιο ένα πινελάκι για λεπτομέρειες και ένα εργαλείο για κουκκίδες.

1ο βήμα : εφαρμόστε το first base base coat και δύο στρώσεις από το βερνίκι fall for NYC

2ο βήμα: βουτήξτε το πινέλο για τις γραμμές στο booties on broadway και σχεδιάστε το γράμμα «Ν» στον παράμεσό σας, με δύο κάθετες γραμμές και μία που τις ενώνει.

3ο βήμα: αντίστοιχα με το δεύτερο βήμα, κάντε ένα «Y» στο μεσαίο σας δάκτυλο.

4ο βήμα: έπειτα βουτήξτε το πινέλο για τις γραμμές στο say it ain’t soho και σχεδιάστε με δύο γραμμές το περίγραμμα των «Ν» και «Υ».

5ο βήμα: επαναλάβετε το τέταρτο βήμα με το βερνίκι it takes a west village.

6ο βήμα: περάστε μία στρώση του speed setter top coat για να είναι έτοιμο το μανικιούρ σε μηδενικό χρόνο.

 

Αν γίνει κάποιο λάθος στις γραμμές όπως τις σχεδιάζετε, μην στεναχωριέστε. Βουτήξτε το πινέλο στο χρώμα της βάσης σας, το fall for NYC  και διορθώστε το λάθος.

 

Η συλλογή αυτή θα σας κάνει να αγαπήσετε το χρώμα, όπως και την Νέα Υόρκη με τον πολυτελή αέρα που αποπνέουν οι αποχρώσεις της και μπορείτε να την βρείτε στο eshop μας, ikonomakis.gr

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ