Η ΝΕΑ 100% ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΦΗ BOTANEA ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PROFESSIONNEL ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η ΝΕΑ 100% ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΦΗ BOTANEA ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PROFESSIONNEL ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η νέα φιλοσοφία χρώματος είναι εδώ. Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει την Botanēa, 100% φυτική και vegan  βαφή μαλλιών με 100% επαγγελματικό αποτέλεσμα με ασφάλεια. Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η έρευνα, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται στην Ινδία.

Τρεις αποχρώσεις περιλαμβάνονται στην σειρά, με βάση την χέννα, το λουλάκι και την κασσία αυστηρά επιλεγμένα από τα ερευνητικά εργαστήρια της L’Oréal. Τα φύλλα καθενός από τα τρία φυτά αποξηραίνονται, κονιορτοποιούνται και καθαρίζονται, για να συγκεντρωθεί μια καθαρή και αποτελεσματική σκόνη.

Τα φύλλα της χέννας απελευθερώνουν τις ζεστές χάλκινες χρωστικές που είναι κατάλληλες για ξανθά μαλλιά με χάλκινη ή σκούρα βάση.

Το λουλάκι, έχει φύλλα που απελευθερώνουν μπλε έως βιολετί χρωστικές, κατάλληλες για μαλλιά με καστανή και σκούρα βάση διευρύνοντας την παλέτα των φυσικών χρωματικών αποχρώσεων.

Τέλος η κασσία, η λεγόμενη και «ουδέτερη χέννα» δεν έχει ιδιότητες βαφής και χρησιμοποιείται ως ρυθμιστικός παράγοντας για την φωτεινότητα. Ενδείκνυται κυρίως για τα ξανθά μαλλιά και όταν συνδυάζεται με τα χρωστικά φυτά, δίνεται την δυνατότητα στους κομμωτές να κάνουν το χρώμα της βαφής πιο λαμπερό, με μεγαλύτερη ένταση.

Η σκόνη αναμιγνύεται με νερό και εφαρμόζεται στα μαλλιά. Για να διευκολύνουν την ανάμειξη όμως, τα εργαστήρια της L’Oréal ανέμειξαν 100% έλαιο καρύδας φυσικής προέλευσης με τη σκόνη του εκάστοτε φυτού.  Δεδομένου ότι το έλαιο καρύδας αποτελεί έναν καταπληκτικό παράγοντα με φυσική υφή, το μίγμα παρασκευάζεται πιο γρήγορα, έχει πιο λεία υφή και εφαρμόζεται πιο εύκολα στα μαλλιά, λόγω του ότι στεγνώνει πιο γρήγορα.

Η φυτική αυτή βαφή σέβεται την ακεραιότητα της τρίχας.

Τα δύο βασικά συστατικά της, η σκόνη των φύλλων και το νερό, παίζουν σημαντικό, καινοτόμο ρόλο στη διαδικασία βαφής. Ενυδατώνοντας τα κονιορτοποιημένα φύλλα, το ζεστό νερό απελευθερώνει και διαλυτοποιεί τις χημικές ενώσεις της βαφής που περιέχονται φυσιολογικά στη φυτική σκόνη.

 

Κατά την εφαρμογή του μίγματος, το νερό που έχει προστεθεί, διογκώνει φυσικά την τρίχα και ανοίγει ελαφρώς την εξωτερική στιβάδα της, επιτρέποντας έτσι στις φυτικές χρωστικές να εισχωρήσουν απαλά στο εσωτερικό της τρίχας. Ως αποτέλεσμα έχουμε εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί και μαλλιά στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση.

Ο συνδυασμός της σκόνης από τα τρία φυτά, επιτρέπει στον κομμωτή να δημιουργεί πολύ μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και εξατομικευμένες για τις ανάγκες κάθε πελάτισσας. Προκύπτει ένα πραγματικά φυσικό και μοναδικό αποτέλεσμα, από ανοιχτό ξανθό μέχρι σκούρο καστανό. Έτσι, ο κομμωτής γίνεται ο απόλυτος ενορχηστρωτής μιας νέας υπηρεσίας χρώματος στο κομμωτήριο.

Η vegan σύνθεση, την καθιστά κατάλληλη για όλους και μας ευαισθητοποιεί παράλληλα αναφορικά με το περιβάλλον. Στην οικολογική της σχεδίαση περιλαμβάνονται και οι πλαστικοί διαφανείς κύβοι που περιέχουν τις πούδρες Botanēa, οι οποίοι επαναγεμίζονται. Τα μίγματα σκόνης παραδίδονται στα κομμωτήρια μέσα σε ερμητικά κλειστά φακελάκια, χρησιμοποιώντας χαρτί που προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση, επιτυγχάνοντας την μείωση της χρήσης πρώτων υλών για τις συσκευασίες σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα πώλησης σε βαζάκια.

Τρόπος εφαρμογής : ο επαγγελματίας κομμωτής συνδυάζει τα συστατικά ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση και τα αναμιγνύει με ζεστό νερό στους 50 ή στους 100°C ανάλογα με τη συνταγή. Το νερό απελευθερώνει τις χρωστικές ιδιότητες της φυτικής σκόνης και βάφει έτσι με μόνιμο τρόπο την επιφάνεια της τρίχας. Σαν αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία φθορά στην τρίχα, αφού δεν υπάρχει καθόλου ξάνοιγμα.

Για τις ξανθές γυναίκες που έχουν ή δεν έχουν λευκά ή για τις καστανές με λίγα λευκά, μία εφαρμογή είναι αρκετή για ανάδειξη του χρώματος, φυσικά, φωτεινά και εντυπωσιακά ρεφλέ και αρμονικό καμουφλάρισμα των λευκών.

Για όλες τις καστανές γυναίκες που έχουν πάνω από 30% λευκά, θα χρειαστούν δύο διαδοχικές εφαρμογές, για να μπλέξει φυσικά τα λευκά μαλλιά με το χρώμα της βάσης, χωρίς ψεύτικο αποτέλεσμα ή διαφορά στη ρίζα.

 

Τι κάνει όμως το toner που περιέχεται μαζί με τις χρωστικές;  Είναι ένα απαλό προϊόν εξουδετέρωσης των θαμπών ρεφλέ που εμφανίζονται στα μαλλιά με πολλά λευκά και διαρκεί μέχρι να οξειδωθεί το χρώμα για περίπου δηλαδή 48 ώρες. Επιτρέπει στον κομμωτή να δίνει την επιθυμητή απόχρωση σε αυτά τα θαμπά ρεφλέ την ημέρα της βαφής, τη στιγμή που σταθεροποιείται το χρώμα, χωρίς να απαιτείται τεστ αλλεργίας για την εφαρμογή του.

 

Αμέτρητες επιλογές και συνδυασμοί, που προσφέρουν πραγματική λάμψη και μοναδική απαλότητα. Εξατομικευμένες αποχρώσεις για κάθε γυναίκα και φυσικά vegan  συστατικά που δεν καταστρέφουν τα μαλλιά, καθιστούν την Botanēa την  βαφή του μέλλοντος.

Μπορείτε να βρείτε την σειρά Botanēa από την L’Oréal Professionnel στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι και να κλείσετε ένα ραντεβού για να απολαύσετε την μοναδική περιποίηση από τους  διακεκριμένους hair experts.

2 σχόλια

Εχω ξανοικει τα μαλλια μου με χημικο τροπο (σπρευ) πλεον ομως δεν καλυπτονται τα λευκα μαλλια….ενδιαφερομαι για εναν βιολογικο τροπο (οχι χημικο τροπο) για να εχω ξανθα μαλλια…τα μαλλια μου ειναι ανοιχτα καστανα προς ξανθα λογω του ξανοιγματος και υπαρχουν και λευκα μαλλια. Γινεται η εφαρμογη στο κομμωτηριο σας και ποσο κοστιζει;

Μαιρη Λαμπαδά

Θα σας παρακαλέσω να μου πείτε αν μπορώ να κάνω εφαρμογή της boranea ;, χρησιμοποιώ χενα για τς μαλλιά μου , αλλα στο στεφάνι που έχω λευκά ..
μετατρέπεται σε καροτίνη.. αυτό αλλάζει μονο με τη εφαρμογή της boranea;
Ευχαριστώ πολυ

Αλεκα Μουρκογιαννη

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.