ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΡΟΥΖ ΤΟ 2019

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 16, 2019

Δεν ξέρω για σας, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχω ξεχάσει κάπως το ρουζ. Ίσως φταίει η δημοτικότητα του contouring με το bronzer ή τη νέα εμμονή που έχουν όλοι με το highlighter, αλλά φαίνεται ότι όλα τα ρουζ έχουν παραγκωνιστεί στην άκρη και έμειναν εκεί, ξεχασμένα και μόνα.

Μέχρι τώρα, επειδή η make up artist των διασήμων Jillian Dempsey κάνει μια σκέψη να φέρει πίσω το ρουζ και θέλει να κάνει αίσθηση με την απόφαση της αυτή.

Εισαγάγετε τον όρο «blushadow» και ορίστε ένας σύγχρονος τρόπος να φορέσετε το ρουζ σας από το 2019 και έπειτα.

  

Βλέποντας πάνω την Emilia Clarke στο MET Gala του 2018, για το οποίο η Dempsey έκανε το μακιγιάζ της, φυσικά, παρατηρούμε την τάση «blushadow» με την  εφαρμογή του ρουζ στα μάγουλα και κοντά στα μάτια. Είναι ένας συνδυασμός μεταξύ ρουζ και σκιάς ματιών και είναι πολύ πετυχημένος.

Γιατί είναι όμως πιο εύκολο να το βάλει κανείς έτσι από ότι σαν κανονικό ρουζ; Συνδυάζοντας το ρουζ και την σκιά ματιών σας όχι μόνο δημιουργείτε το πιο γρήγορο και ευκολότερο μακιγιάζ που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα,  αλλά συνδέετε όλες τις δομές του προσώπου σας μαζί.

Όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στη συνεκτικότητα των προϊόντων που χρησιμοποιεί η Dempsey, θα αποκτήσετε και την λάμψη σαν να κάνατε μόλις γυμναστική.

 

 Πώς να πετύχετε λοιπόν το blushadow:

  • Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε ένα ροδακινί ρουζ σε στικ στα μήλα των μάγουλων σας, ανεβάζοντάς το προς την γωνία του ματιού και ελαφρώς πάνω στα βλέφαρα σας.
  • Η Dempsey σημειώνει ότι τα προϊόντα σε μορφή κρέμας είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν για αυτό το είδος εμφάνισης, καθώς είναι μαλακά για να αναμειχθούν και να χειριστούν πάνω στο δέρμα,  αφήνοντάς σας με ένα πολύ φυσικό ροδοκόκκινο αποτέλεσμα.
  • Στη συνέχεια, πάρτε ένα λαμπερό χρώμα και προσθέστε αυτό στα μήλα των μάγουλων σας. Αυτό τονίζει ακόμα περισσότερο το ρουζ σας ακόμη περισσότερο και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται δροσερό και λαμπερό, με πρωτόγνωρη ζωντάνια.  ξύπνημα ολόκληρου του προσώπου.

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα για το μακιγιάζ σας, για να ακολουθήσετε όποια τάση της μόδας επιθυμείτε στο site ikonomakis.gr.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ