ΝΈΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BLONDIFIER ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ L’OREAL PROFESSIONNEL

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 09, 2019

Στα ξανθά μαλλιά χρειάζεται περιποίηση ώστε να διατηρηθεί το χρώμα όμορφο και πλούσιο. Η νέα σειρά Blondifier από την L’Oreal Professionnel μας δίνει την περιποίηση που χρειαζόμαστε για το τέλειο ξανθό, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους που εμφανίζονται.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο σπίτι αλλά και σε θεραπείες στο κομμωτήριο, προϊόντα τα οποία χαρίζουν λάμψη και επανόρθωση στα μαλλιά με ταυτόχρονα ζωντανό ξανθό έως την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Τα προϊόντα είναι τέσσερα και περιέχουν όλα εκχύλισμα Acai berry με πολυφαινόλες για την θρέψη των βαμμένων μαλλιών . Υπάρχει το  Blondifier Cool σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος, το σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας Blondifier Iluminating Shampoo, η αντίστοιχη μάσκα επανόρθωσης της τρίχας που δίνει λάμψη Restoring and Illuminating Mask και τέλος το Blondie Bestie Spray top-coat για προστασία .

Το  Blondifier Cool σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος χρησιμοποιείται για πλατινέ ξανθά μαλλιά και δρα «καθαρίζοντας» και αποδυναμώνοντας το κίτρινο ξεθώριασμα. Περιέχει βιολετί χρωστικές.

Το Blondifier Iluminating Shampoo, σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας είναι για όλους τους τύπους ξανθού. Καθαρίζει απαλά, δίνει λάμψη και θρέφει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μαλλιά.

Η Restoring and Illuminating Mask συμπληρώνει το σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας, ενυδατώνοντας περαιτέρω τα μαλλιά χαρίζοντας λείο αποτέλεσμα.

Τέλος το σπρέι top-coat προστασίας Blondie Bestie Spray είναι για όλες τις αποχρώσεις ξανθού. Με λεπτόρρευστη σύνθεση, θρέφει, προστατεύει και δεν βαραίνει τα μαλλιά και είναι ιδανικό για φινίρισμα μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία ξανθού.

Στην σειρά, εκτός των βασικών προϊόντων περιλαμβάνονται και έξτρα θεραπείες Power mix shots με συγκεκριμένη χρωστική και ανάλογη δράση για διατήρηση της απόχρωσης του ξανθού στο σπίτι.

Το Cool Blonde shot, είναι κατάλληλο για πλατινέ ανοιχτό ξανθό μαλλιών με κίτρινες αποχρώσεις. Με την εφαρμογή του αποδυναμώνουμε το κίτρινο φόντο στα μαλλιά. Έχει βιολετί χρωστικές που αναμειγνύονται με την μάσκα Blondifier για δράση της φόρμουλας και περιορισμό των ανεπιθύμητων αποχρώσεων.

Το Sun Kissed Blond shot, χρησιμοποιείται σε ξανθά μαλλιά με χάλκινο φόντο ξανοίγματος. Αντίστοιχα με την Cool φόρμουλα, αποδυναμώνει το χάλκινο έχοντας μπλε χρωστικές που αναμειγνύονται με την μάσκα.

Το Warm Blonde shot, ενδείκνυται για το ζεστό ξανθό. Με την εφαρμογή της ντορέ απόχρωσης της φόρμουλας με την μάσκα Blondifier  ενισχύεται το ζεστό ξανθό στα μαλλιά σας.

Και για τα γκρίζα μαλλιά, υπάρχει το Magnesium Silver shampoo. Δίνει ασημένια λάμψη στα γκρίζα και λευκά μαλλιά, καθώς με το σύστημα ‘Gloss Protect System’ με αμινοξέα, απομακρύνει το κίτρινο χρώμα της κερατίνης και κάνει πιο μαλακή την τρίχα.


Η L’Oreal Professionnel μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε για να αγαπήσουμε τα ξανθό μας και για να το διατηρήσουμε στην αρχική του κατάσταση.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σειράς Blondifier από την L’Oreal Professionnel στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι και στο eshop μας, ikonomakis.gr, μαζί με άλλα προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης για τα μαλλιά.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ