• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

BLONDE IDOL ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ REDKEN

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 09, 2019
Το σημερινό άρθρο αφορά όλες τις ξανθές φίλες μας που, όπως και εγώ,  επιθυμούν να έχουν καθαρό και φωτεινό χρώμα στα μαλλιά τους και να κατoρθώσουν να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το επαγγελματικό αποτέλεσμα που τους χάρισαν οι hair experts στο κομμωτήριο.
Το ξανθό χρώμα, δίχως αμφιβολία, είναι πιο δύσκολο τόσο στην επίτευξη του όσο και στην συντήρηση. Μπορεί να κάνουμε πολλές αποτυχημένες δοκιμές μέχρι τελικά να βρούμε το χρώμα που θέλουμε και μας ταιριάζει περισσότερο και, ακόμη και τότε,  είναι δύσκολο να το διατηρήσουμε ανέπαφο. Είτε από τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους που εμφανίζονται με τον καιρό και τα λουσιματα,  είτε από την έκθεση στον ήλιο, είτε από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα μπορεί να επηρεάσει και να μεταβάλλει το χρώμα σας.
Για τον λόγο αυτό δημιουργηθεί η νέα εξειδικευμένη σειρά της Redken, Blonde Idol. Παρατείνει την διάρκεια του χρώματος και αποτρέπει τα μαλλιά από το να ξεθωριάζουν, ενώ προσδίδει λάμψη στο χρώμα που δεν χάνεται.
Βασίζεται στην τεχνολογία του συστήματος Kera-Bright, η οποία βοηθά στην εξασφάλιση της διάρκειας του χρώματος, στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στα μαλλιά,  ενώ παράλληλα φροντίζει για την υγεία της τρίχας. Είναι σημαντικό, επίσης, να σημειώσουμε πως η σειρά δεν περιέχει θειώδη.
Το αποκλειστικό Σύστημα Kera-Bright της Redken, με εκχυλίσματα φύλλων βιολέτας και γαλακτικού οξέος, συμβάλλει στην ενδυνάμωση και ενίσχυση της λάμψης των ξανθών μαλλιών μεταμορφώνοντάς τα σε πιο λαμπερά, απαλά και όμορφα. Η τρίχα ενδυναμώνεται σε δομικό επίπεδο και αποκτά θρέψη σε βάθος. Η σύνθεση διατηρεί την ακεραιότητα της τρίχας ενώ βοηθά στο να προστατευτεί και ο φλοιός της. Η διάρκεια του χρώματος παρατείνεται και η εναπόθεση της βαφής ρυθμίζεται σωστά.
Όλα αυτά μπορείτε να πετύχετε απλώς με την συχνή χρήση του Blonde Idol Shampoo και της υπέροχης Blonde Idol Mask!
Εάν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τις θεραπείες της Redken για βαμμένα μαλλιά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts.
Όπως πάντα,  για να προστατεύστε το χρώμα σας, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο eshop μας - Ikonomakis.gr - για να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα της σειράς Blonde Idol της Redken για τα ξανθά μαλλιά!
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ