9 ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ MAKE UP ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 2019

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 09, 2019

Με το 2019 να είναι εδώ πια,  την προσοχή μας στο νέο έτος και στο μακιγιάζ που φαίνεται ότι θα φορεθεί παντού. Στέφουμε λοιπόν την προσοχή μας στις τάσεις μακιγιάζ που δεν θέλουμε να δούμε το 2019. Ορίστε οι 9 προτάσεις μας.


Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που θέλουμε να αποχωρήσουν είναι τα πολύ έντονα φρύδια. Το 2019 δίνουμε άλλη διάσταση στα φρύδια και δεν υποστηρίζουμε τις υπερβολές.


Έφυγαν πια οι μέρες που τα υπερβολικά χείλη ήταν παντού. Δεν θα καταργηθεί εντελώς η τάση απλά επιλέξτε διαφορετικά το look σας και παραμείνετε κοντά στη φυσική γραμμή των χειλιών σας.


  • Concealer σε όλο το πρόσωπο.

Λυπόμαστε για την τύχη των οπαδών του, αλλά πια δεν θα υπάρχει concealer σε όλο το πρόσωπο γιατί αντικαθιστά την θέση του foundation. Με άλλα λόγια, το concealer είναι το κερασάκι, όχι ολόκληρο το κέικ άρα χρησιμοποιήστε το με φειδώ .

 

Ένα άλλο σημείο για το οποίο ευθύνονται παρενέργειες των tutorials μακιγιάζ του YouTube / Instagram είναι το υπερβολικό foundation. Για να αποφύγετε αυτό το λάθος του μακιγιάζ, ξεκινήστε με λίγη ποσότητα και χτίστε σιγά σιγά την βάση σας.


  • Μη βιοδιασπώμενο glitter.

Μιλάμε για το μη βιοδιασπώμενο προϊόν το οποίο, μακροπρόθεσμα, μπορεί να βλάψει το περιβάλλον. Το παραδοσιακό glitter είναι κατασκευασμένη από πλαστικό που δεν διασπάται πλήρως μετά τη χρήση του και μπορεί να καταλήξει στους ωκεανούς μας. Η λύση είναι η επιλογή μιας περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένης μάρκας για όλα τα look σας για τα φεστιβάλ.


  • Ψεύτικες βλεφαρίδες.

Η πιο δημοφιλής πρόταση πέρσι ήταν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, για τις οποίες έχουμε και θετικά και αρνητικά σχόλια πια. Εστιάζουμε στην χρήση τους για ειδικές περιπτώσεις, ενώ η καθημερινή χρήση είναι too much, ενώ άλλοι που τις φορούν καθημερινά προσφέρουν συμβουλές φροντίδας και καθαρισμού ώστε να μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιήσετε.

 

  • Υπερβολικά πολλά προϊόντα που βγαίνουν στην αγορά.

Πέρυσι είδαμε πολλά νέα προϊόντα και νιώθαμε ότι κάθε εβδομάδα υπήρχε μια νέα παλέτα ή ένα προϊόν για τα χείλια που έπρεπε να έχουμε. Λοιπόν φέτος, θέλουμε να δούμε λιγότερα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν. «Είναι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς, αλλά και δύσκολο να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον μας όταν οι εταιρείες προάγουν την ποσότητα από ότι την ποιότητα», λένε οι ειδικοί.  Αγοράστε μόνο ό, τι πραγματικά χρειάζεστε για το 2019 και το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστήσω.


Το κόλπο αυτό είναι έξω από το 2019. Μερικοί το ονομάζουν «μια τυφλή ηλιοφάνεια στο άκρο της μύτης» ενώ άλλοι αρνούνται να το εγκαταλείψουν. Άρα δεν συμφωνούν όλοι, γι 'αυτό θα διαλέξετε εσείς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.


Αυτή η κλασική εμφάνιση στο μακιγιάζ τίθεται υπό συζήτηση το 2019χρειαζόμαστε λιγότερο περίπλοκο μακιγιάζ στα μάτια ενώ χρειάζεται να μην είναι πολύ παχιά η γραμμή του eyeliner ώστε να φαίνεται το χρώμα της σκιάς από πίσω.


Μπορείτε να μπείτε στο site ikonomakis.gr ώστε να βρείτε όσα χρειάζεστε για το μακιγιάζ σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ