8 ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ MAKE- UP ΤΟΥ HALLOWEEN

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 10, 2019

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν λύσεις.

Συγχαρητήρια! Προσπαθήσατε να πετύχετε το κοστούμι σας αυτό το Halloween οπότε φτάσατε στα άκρα με το μακιγιάζ και την στολή. Ωστόσο, τώρα που το πάρτι τελείωσε, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και να κοιμηθείτε. Το μόνο πρόβλημα είναι πως είστε καλυμμένες με πολύ σταθερό και βαρύ μακιγιάζ, αφού ήταν απαραίτητο  να είναι έτσι για να μείνει σταθερό όλο το βράδυ. Είναι ο τύπος μακιγιάζ που είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί. Ο συνηθισμένος τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ είναι με μαντιλάκια ντεμακιγιάζ, αλλά αυτό δεν πετυχαίνει στην περίπτωση του εντελώς αδιάβροχου μακιγιάζ, σε πρόσωπο και σώμα, με glitter που έχει μείνει πάνω στο δέρμα σας.

Αλλά μην αγχώνεστε, γιατί έχω μείνει και εγώ ξύπνια στις 3 το πρωί προσπαθώντας να βγάλω το make-up του Halloween από το πρόσωπό μου, για αυτό προσεγγίσαμε τους ειδικούς πάνω στο θέμα για να βρούμε τα καλύτερα tips για την αφαίρεση όλων των ειδών make-up. Εδώ είναι όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

 

  • Χρησιμοποιείστε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι για να απομακρύνετε το ψεύτικο αίμα, τα πρόσθετα υλικά και τις αδιάβροχες βαφές.

Σύμφωνα με την ειδικό στα special effects στο μακιγιάζ και στο body painting, Faina Rudshteyn, ο καλύτερος τρόπος για να φύγει η συνθετική κόλλα και τα σκληρά αντικείμενα είναι το ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι.


  • Αντικαταστήστε το ντεμακιγιάζ σας με λάδι καρύδας για να κάνει απαλό το δέρμα σας.

Σαν μία εναλλακτική για την απομάκρυνση του μακιγιάζ, η Faina  μας συστήνει το λάδι καρύδας το οποίο θα μας βοηθήσει να διαλύσουμε βαφές με βάση το νερό, ενώ την ίδια στιγμή ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, τα δύο βασικά πράγματα που χρειάζεται κανείς για να αναπνεύσει η επιδερμίδα μετά την υπερβολική κάλυψη για πολλές ώρες.

 

  • Χρησιμοποιήστε το baby oil  για χρωστικές που επιμένουν

Ενώ το μακιγιάζ με βάση το νερό, φεύγει με σαπούνι και νερό, η μακιγιέρ Vanessa Mendez, μας προτείνει την χρήση του baby oil για όποιες ανεξίτηλες χρωστικές εντοπίσετε.


  • Πιέστε και κρατήστε το βαμβάκι με το προϊόν ντεμακιγιάζ πάνω από τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να ξεκολλήσουν.

Αντισταθείτε στην τάση να τρίψετε τα μάτια σας για να φύγουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Αντί για αυτό, βουτήξτε ειδικά στρογγυλά βαμβάκια, όχι απλό βαμβάκι που μπορεί να αφήσει ίνες στα μάτια σας, στο ντεμακιγιάζ για τα μάτια και έπειτα πιέστε το απαλά πάνω στις βλεφαρίδες για λίγα δευτερόλεπτα για να δώσετε χρόνο στην φόρμουλα να δράσει. Όταν η κόλλα αρχίσει να χαλαρώνει, θα μπορέσουν εύκολα να φύγουν και οι βλεφαρίδες. Δεν χρειάζεται να τις ξανατρίψετε ποτέ πια.


  • Βάλτε βαζελίνη για να αφαιρέσετε τυχόν κατάλοιπα στα φρύδια σας.

Διάσημο από τους drag performers και τους ειδικούς στα special effects, ο σχηματισμός νέων φρυδιών έχοντας καλύψει τα ήδη υπάρχοντά σας φρύδια μπορεί να επιτευχθεί με κόλλα στα φρύδια για να έχουν φορά προς τα πάνω ώστε αν μπορείτε εύκολα να τα καλύψετε με make-up.


  • Περάστε έναν κύλινδρο για χνούδια πάνω από το δέρμα σας ώστε να φύγει μία ποσότητα glitter.

Η μακιγιέρ Megan Dugan  ξέρει πως το glitter που είναι κολλημένο πάνω στο δέρμα, έχει ταλαιπωρία για να βγει. Θέλετε όμως να προσθέσετε glitter στο λουκ σας αυτό το Halloween; Προτείνει να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο για χνούδια, για να φύγει μια και καλή.

 

  • Για το glitter στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιείστε ένα μικρό κομμάτι από σελοτέιπ για να το αφαιρέσετε.

Η Megan προτείνει επίσης να ταμπονάρετε το glitter πάνω στο πρόσωπό σας με λίγο σελοτέιπ για να το αφαιρέσετε χωρίς να τρίψετε το πρόσωπό σας.


  • Λιώστε τα στρώματα του αδιάβροχου μακιγιάζ με μία κρύα κρέμα

Αγαπημένη των drug queens, η κρύα κρέμα με την ειδική της φόρμουλα που είναι κατάλληλη για την αφαίρεση οποιοιδήποτε μακιγιάζ. Κάντε μασάζ με αρκετά μεγάλη ποσότητα στο χέρι σας σε όλο το πρόσωπο και σκουπίστε με πετσέτα για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ μαζί με το στρώμα της κρέμας. Έπειτα ολοκληρώστε με το καθημερινό σας καθαριστικό.


Για να βρείτε προϊόντα για μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ επισκεφτείτε το site  μας ikonomakis.gr όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ