8 ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 29, 2019

Για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αρωμάτων, σας έχουμε οκτώ πολυτελή αρώματα, διαλεγμένα από τους ειδικούς, τα οποία θα τα δείτε παντού.

 

  • Ζουμερό και φρουτένιο.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Τα αρώματα από ζουμερά φρούτα είναι στην κορυφή φρούτο του πάθους, φραγκοστάφυλο και άλλα. Μας επιστρέφουν στη φύση, με τα συστατικά τους να μας επιτρέπουν να ξεφύγουμε σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Βλέπουμε επίσης αρώματα χωρίς οινόπνευμα, τα οποία εμπνέονται από το νέο κίνημα ομορφιάς», λέει η Nathalie Benareau.


  • Το άρωμα του καφέ.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Τα αρώματα επιλέγονται με διάφορους δύο τρόπους. Μερικές φορές οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα άρωμα που προέρχεται συχνά από τον κόσμο των τροφίμων και των ποτών. Πριν από μερικά χρόνια, ήταν τάση το ρόδι, τώρα όλοι ασχολούνται με την μαριχουάνα, αλλά εγώ προσωπικά παίζω με τα αρώματα του καφέ, κάτι ανάμεσα σε ένα ψητό και ένα καπνιστό ξύλο», αναφέρει η Patricia Choux.

  

  • Γήινα αρώματα.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Η έρευνα για την παρασκευή των αρωμάτων αυξάνεται και οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν τις ιστορίες πίσω από τα υλικά που κάνουν τα αρώματα τους μοναδικά. Με την κοινωνία μας πιο φιλική προς το περιβάλλον, είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτές τις ιστορίες βιώσιμων συστατικών που έχουν επιπτώσεις στις τοπικές κοινότητες», υποστηρίζει η Donna Ramanauskas.


  • Ζεστές μυρωδιές.

Τι θα φορεθεί τώρα: Απαλά, ανάλαφρα και ζεστά αρώματα με βάση το κεχριμπάρι. «Υπάρχει μια λαχτάρα για να βρεθεί η αντίθεση σε αυτό που μπορεί μερικές φορές να είναι ένας κρύος, ψηφιακός κόσμος, με συστατικά που μας θυμίζουν το άρωμα της επιδερμίδας μας. Οι γήινες, κεχριμπαρένιες νότες προσφέρουν μία θαλπωρή που σίγουρα μας έχει λείψει», χρησιμεύει για να μας λείψει», κατά την  Adriana Medina.

 

  • Πράσινα φύλλα.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Νότες από πράσινα φύλλα. Υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση όσον αφορά την φύση και το αποτέλεσμα είναι μια ασυνείδητη επιθυμία για αρώματα που αντικατοπτρίζουν την επιστροφή σε αυτή», λέει ο Frank Voelkl.


  • Επιστροφή σε βασικές μυρωδιές.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Βλέπουμε περισσότερες επιρροές από συστατικά της γης, όπως τα παντζάρια και το καρότο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι πολλοί από εμάς ακολουθούν τον υγιεινό αυτό τρόπο ζωής, με τους χυμούς, την αποτοξίνωση και τα smoothies με μούρα. Χρησιμοποιούμε ολόκληρη την γκάμα των επιλογών μας», αναφέρει η Sabine de Tscharner.

  

  • Πατσουλί.

Τι θα φορεθεί τώρα: «Πατσουλί. Είναι μία από τις κλασικές μυρωδιές που υπάρχει ως οδηγός παντού», υποστηρίζει ο Jean-Marc Chaillan.


  • Δυνατό, έντονο άρωμα.

Τι θα φορεθεί τώρα: Κάτι αρσενικό. «Ξύλο και δέρμα. Τα κλασικά αρώματα βοήθησαν στο κοινό να εξοικειωθεί με αρώματα που δεν είναι εστιασμένα σε ομάδες, που δεν είναι πολύ φρουτένια ή γλυκά», λέει η Celine Barel.


Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε προϊόντα ομορφιάς με το αγαπημένο σας άρωμα!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ