7 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 16, 2019

Ας ακολουθήσουμε όλοι το φαινόμενο Emma Stone.

Δεν είναι μυστικό ότι με κάθε νέο έτος έρχεται μια νέα σειρά από τάσεις των χρωμάτων στα μαλλιά και μια νέα σειρά από αποτυχημένες προσπάθειες στα μαλλιά. Και καθώς φτάνουμε στο 2019, να περιμένετε ότι θα δείτε μια άνοδο στις αποχρώσεις του ξανθού της φράουλας, ότι πιο φωτεινό που θα μπορούσαμε να δούμε τον χειμώνα αυτόν. Έτσι, πριν φύγει το όμορφο αυτό έτος, μπορείτε να πάρετε έμπνευση από μία από αυτές τις επτά διασημότητες και να δοκιμάσετε την απόχρωση αυτή στο σπίτι.

 

  • Κλασική απόχρωση του ξανθού της φράουλας.

Αν και η Emma Stone πειραματίζεται συνεχώς με μία ποικιλία από κόκκινες και ξανθές αποχρώσεις, πάντα φαίνεται να γυρίζει πίσω στην κλασική της ξανθή απόχρωση της φράουλας. Κάντε το σαν της ηθοποιού και τονίστε με απόχρωσή σας με ροδακινί σκιά ματιών.

 

  • Ginger.

Αν και η Kate Bosworth είναι πιο γνωστή για τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της, η  ηθοποιός προτίμησε την πλούσια, χρυσαφένια χροιά αυτή τη σεζόν και σίγουρα δεν μας φαίνεται καθόλου άσχημο. Ολοκληρώστε το λουκ με φρύδια σε πιο σκούρα απόχρωση.

 

  • Αντίθεση στις ρίζες.

Η απόχρωση της Beyoncé είναι το τέλειο μίγμα πλούσιου χάλκινου και ξανθού της φράουλας. Οι πιο σκούρες ρίζες δίνουν σε αυτή την απόχρωση βάθος και καθιστούν την φάση ανάπτυξης των μαλλιών πολύ πιο εύκολη.

 

  • Ξανθό της φράουλας σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Η Nicole Kidman κάνει συνεχώς εναλλαγές  ανάμεσα στο κόκκινο, σε μία φυσική απόχρωση και στις πραγματικές ξανθές της αποχρώσεις, αλλά συχνά προτιμάει μια απαλή απόχρωση της φράουλας με λευκούς, κρεμώδεις υποτόνους. Και έχει καλό λόγο που το κάνει αυτό. Η ελαφριά απόχρωση του ροζ είναι αρκετή για να ζεσταθεί ο εξαιρετικά αχνός τόνος του δέρματος της.

 

  • Μελί της φράουλας.

Αυτή η σκιά συνδυάζει λεπτές, αποχρώσεις του ξανθού της φράουλας με όλες τις αποχρώσεις μελί και ξανθού. Η Gigi Hadid ξεκίνησε για πρώτη φορά την απόχρωση αυτή το 2016, αν και τώρα κερδίζει σοβαρή δυναμική ως χρώμα μαλλιών και μπορείτε να το προτιμήσετε.

 

  • Χάλκινοι υπότονοι.

Η Blake Lively, δοκιμασμένη ξανθιά, πειραματίστηκε με αυτή την κόκκινη χροιά το 2011. Είναι ιδανικό για ξανθές που θέλουν να προσθέσουν μόνο μία υπόνοια χάλκινου στα ήδη ανοιχτόχρωμα μαλλιά τους, καθώς αυτή η απόχρωση φαίνεται κόκκινη μόνο στο φως του ήλιου.

 

  • Ανταύγειες στην απόχρωση ξανθού της φράουλας.

Η απόχρωση του ξανθού της φράουλας της Adele ολοκληρώνεται με μια νέα σειρά από ανταύγειες. Οι πλατινέ-ξανθές τούφες δίνουν βάθος και λάμψη ώστε να μην φαίνεται θαμπή η επιδερμίδα, λόγω της ιδιαίτερης αυτής επιλογής χρώματος.Μπορείτε να δοκιμάσετε την απόχρωση αυτή στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι και να βρείτε το ιδανικό χτένισμα για τον δικό σας τύπο μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ