7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019

Στην περίπτωση που δεν έχετε δει το λουκ «μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι», να ξέρετε πως είναι ένα λουκ με μεγάλη βαρύτητα στον κόσμο της ομορφιάς στις μέρες μας. Και ποιες ιδανικότερες από τις γυναίκες στην Γαλλία που εκπροσωπούν αυτό το στιλ με τα απλά μαλλιά τους και το φυσικό μακιγιάζ. Το καλύτερο πράγμα όμως για την Γαλλική ομορφιά είναι πως είναι πραγματικά αβίαστο, καθώς δεν θα βρείτε ούτε μία Γαλλίδα να περνάει ώρες μπροστά από τον καθρέπτη της για να πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα της no-makeup-makeup τάσης.

Και μιλώντας για Γαλλίδες γυναίκες, ποια θα ήταν καλύτερη να τρέξουμε για συμβουλές από την Caroline de Maigret, την συγγραφέα του βιβλίου «How to be a Parisian Wherever You Are», που έγραψε με τις Anne Berest, Audrey Diwan και  Sophie Mas. Εδώ μας αποκαλύπτει πώς να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας σαν πραγματική Παριζιάνα.


Οι Γαλλίδες δεν βάφουν ποτέ τα μαλλιά τους

«Να βάφετε τα μαλλιά σας μόνο στο αρχικό τους χρώμα ίσα για να ανοίξετε λίγο τον τόνο τους ή για να καλύψετε γκρίζες τούφες».

Η de Maigret υποστηρίζει πως αυτός ο κανόνας ακολουθείται από σχεδόν όλες τις γυναίκες στην Γαλλία. Σεβασμός στην μητέρα-φύση και επιμονή στο φυσικό μας χρώμα.

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν σεσουάρ

«Μην στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και ιδανικά πετάξτε τα, επιλέγοντας για να στεγνώσουν τα μαλλιά σας φυσικές πηγές όπως το αεράκι και μία πετσέτα τον χειμώνα»

Σε περίπτωση που θέλετε λίγη ακόμα βοήθεια με το στέγνωμα, μπορείτε να βάλετε αφρό.

Οι Γαλλίδες δεν λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα

«Δεν αξίζει να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα αν είναι να τα ξαναλούσετε την επόμενη. Τα μαλλιά αποκτούν συγκεκριμένο όγκο όταν δένονται σε κότσο».

Οι γυναίκες στην Γαλλία νιώθουν πως τα μαλλιά που λούζονται μετά από λίγες μέρες έχουν τις καλύτερες δυνατότητες για χτενίσματα.

Οι Γαλλίδες ποτέ δεν βάζουν αξεσουάρ στα μαλλιά τους

«Δεν υπάρχει λόγος να βάζετε αξεσουάρ στα μαλλιά σας».

Η de Maigret μας προτείνει αν αποφεύγουμε τα κοκαλάκια στα μαλλιά ή τις κορδέλες, αν είστε πάνω από 18, όπως και τα κοσμήματα στα μαλλιά ή κάποιο άλλο διακοσμητικό.

Οι Γαλλίδες δεν φεύγουν από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά

«Όταν είναι εφικτό, καλύτερα να λούζετε τα μαλλιά σας το βράδυ και όχι το πρωί, ώστε να μην φεύγετε από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά».

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σικ. Η de Maigret υπόσχεται πως το να πέφτει κανείς για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά, δίνει το επόμενο πρωί ένα πολύ ενδιαφέρον σχήμα στα μαλλιά. και ξέρουμε πως αν θέλουμε να μοιάσουμε στις Παριζιάνες, ένα ενδιαφέρον χτένισμα είναι καλύτερο από ένα απλά όμορφο χτένισμα.


Οι Γαλλίδες δεν ξεχνάνε ποτέ την δύναμη των αρωμάτων

«Λίγο άρωμα στα μαλλιά, πίσω από τα αυτιά και στην βάση του λαιμού, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν».

Οι Γαλλίδες ποτέ δεν παραπονιούνται για την ζέστη

«Ο ιδανικός καιρός είναι το καλοκαίρι όπου, η θάλασσα με το αλάτι, ο ήλιος και ο αέρας κάνουν θαύματα στα μαλλιά μας».

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα tips των Γαλλίδων δεν έχετε παρά να βρείτε τα απαραίτητα προϊόντα στο site ikonomakis.gr ή να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να αποκτήσετε υγιή μαλλιά με φυσικό χρώμα που διαρκεί.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ