7 ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 26, 2019

Χρειάζεστε να κάνετε και αυτά τα looks στην ζωή σας.

Η αλήθεια είναι δεν υπάρχει καλύτερο χτένισμα, γιατί μπορείτε να κάνετε πραγματικά ότι σας αρέσει. Αλλά αν είστε κολλημένοι σε ένα στιλ και ψάχνετε για στιλ και κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας για να παίξετε με τις γωνίες σας, σας έχουμε εδώ τα επτά καλύτερα χτενίσματα που είδαμε στους διάσημους όπως η Rihanna, η Selena Gomez και η Emily Ratajkowski που θα θελήσετε να δοκιμάσετε το γρηγορότερο δυνατόν.

 

  • Μακριές αφέλειες.

Σίγουρα θα θελήσετε τραβήξετε τις δικές σας από το πρόσωπό σας για να δείτε αυτό το χτένισμα. Σύμφωνα με την Sally Hershberger, κομμώτρια στην Νέα Υόρκη, «ένα μακρύ πρόσωπο έχει την ικανότητα να υποστηρίξει ένα αμβλύ ή στρογγυλεμένο κούρεμα», το οποίο μπορεί να κρύψει άλλες μορφές προσώπου. Πάρτε ένα παράδειγμα από την Sandra Bullock και ζητήστε από τον κομμωτή σας μακριές αφέλειες που πέφτουν κάτω από τα φρύδια σας για να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας.

 

  • To pixie cut.

Μη φοβάστε να τα κόψετε κοντά και να γίνετε τολμηρές όπως η Kerry Washington. Αυτό το pixie look με υφή είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε τις γωνίες σας και να προσθέσετε κίνηση στα μαλλιά σας ενώ παράλληλα πλαισιώνετε το πρόσωπό σας.

 

  • Μικρές τούφες στα πλαϊνά του προσώπου σας.

Αντί να τραβήξετε τα μαλλιά σας πίσω, μακριά από το πρόσωπό σας, δοκιμάστε μια αλογοουρά με κάποια χαλαρά κομμάτια μπροστά, όπως το απλό updo της Emily Ratajkowki. «Θα δώσει στο πρόσωπό σας λίγο ισορροπία», λέει η Hershberger, και ποιος δεν χρειάζεται λίγη παραπάνω ισορροπία στην ζωή του;

 

  • Ανισομήκεις αφέλειες.

Εάν αναρωτιόσασταν αν υποστηρίζουμε τις αφέλειες, η απάντηση είναι ναι και σίγουρα η Selena Gomez τις υποστηρίζει και εκείνη. Οι ανισομήκεις αφέλειες και τα φιλαριστά μαλλιά θα γλυκάνουν αυτόματα το πρόσωπό σας.

 

  • Αφέλειες στο πλάι.

Θέλετε κάτι πιο κομψό; Δοκιμάστε τις αφέλεις στο πλάι όπως έκανε η Rihanna. Αυτή η εμφάνιση αναδεικνύει φυσικά τα μάτια και τα χείλη σας και βοηθά στο να δώσει την ψευδαίσθηση μικρότερου μήκους προσώπου.

 

  • Φιλαριστά που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας.

Εντάξει, ίσως να μην θέλετε αφέλειες. και τα απλά φιλαριστά μαλλιά με κεντρική χωρίστρα, όπως της Beyoncé, θα κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σας.. Για ένα ακόμα καλύτερο look, δοκιμάστε να κάνετε σγουρά τα άκρα σας, ξεκινώντας σε ύψος από το μάγουλο και να κατεβείτε προς τα κάτω.

 

  • Ένα καρέ με μπούκλες.

Ένα χαριτωμένο, σγουρό καρέ με όγκο στα πλάγια, όπως τον είδαμε στην Gabrielle Union, θα τραβήξει την προσοχή στα ζυγωματικά σας, άρα επενδύστε σε ένα καλό highlighter. Οι κοντές, σγουρές τούφες δίνουν επιπλέον κίνηση στα μαλλιά σας, το οποίο «βοηθάει στο να στρογγυλεύσει το πρόσωπό σας», λέει η Hershberger.


Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά για να δημιουργήσετε τα παραπάνω χτενίσματα ή κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKOMONAKIS HAIR AND BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι όπου μπορείτε να αποκτήσετε το κούρεμα ή το look που θέλετε από τους εξειδικευμένους hair experts μας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ