6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Το στέγνωμα των μαλλιών είναι τέχνη. Ο τρόπος που ένας κομμωτής «χορεύει» γύρω από το κεφάλι ενός πελάτη και πετυχαίνει τον σωστό όγκο και στιλ με μόνο μια στρογγυλή βούρτσα είναι πραγματικά μαγευτικός. Ένα επαγγελματικό στέγνωμα είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα να κάνει κανείς στο σπίτι. που αναπαράγονται στο σπίτι. Ευτυχώς, η κομμώτρια Laura Polko, η οποία συνεργάζεται με τους Chrissy Teigen, Gigi Hadid και Rosie Huntington-Whiteley, είναι εδώ για να προσφέρει τις συμβουλές της για το ιδανικό στέγνωμα.

 • Η προετοιμασία είναι το κλειδί

  Ένα ιδανικό στέγνωμα ξεκινά όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα. «Αρχίζω πρώτα με πολύ conditioner χωρίς ξέβγαλμα σε όλους τους πελάτες μου», λέει. Προτείνει την χρήση μια πετσέτας μικροϊνών για να πάρει το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας. Στη συνέχεια στεγνώνει απλά για να βγάλει το 50% του νερού.

   

  • Η μους είναι ο καλύτερος μας φίλος.

   Πριν ξεκινήσει να στεγνώνει, η Polko εφαρμόζει μους στο κεφάλι. «Μου αρέσει η μους σχεδόν σε όλους», λέει γιατί «προσθέτει κράτημα και όγκο». Ξεκινάει από τα άκρα και φτάνει στην κορυφή, αλλά φροντίζει να μην βάλλει πάρα πολύ στο μπροστινό μέρος επειδή θα φαίνονται βαριά.


   • Ξεκινήστε με το μπροστινό τμήμα.

    Ενώ οι άνθρωποι συνήθως αφήνουν τα μπροστινά κομμάτια στο τέλος, η Polko επιμένει να ξεκινήσετε με αυτά για πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χωρίσει πρώτα τα μαλλιά σε τμήματα, χρησιμοποιώντας κλιπ που δεν τα τσαλακώνουν. Επιλέξτε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.


    • Γυρίστε πάντα το σεσουάρ προς τα κάτω.

     «Θέλετε να ακολουθήσετε το σχήμα της στρογγυλής βούρτσας και να κατευθύνετε τα μαλλιά προς τα κάτω γιατί αυτό είναι που θα τα κάνει να λάμπουν», λέει η Polko. «Κρατάω την άκρη από το σεσουάρ περίπου 2 εκατοστά μακριά από την τρίχα».

      

     • Χρησιμοποιήστε τη στρογγυλή βούρτσα σαν ζεστό ρόλει.

      Μία από τις μεγαλύτερες συμβουλές της Polko ήταν να αφήσετε τα μαλλιά σας να κρυώσουν πάνω στην βούρτσα, όπως θα κάνατε με ένα ζεστό ρόλει. «Θα σταματήσω πέντε με δέκα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε τα μαλλιά να κρυώσουν πάνω στη βούρτσα, ώστε να έχουν καλύτερο σχήμα», εξηγεί. «Θέλετε να κρυώσει η τούφα, αλλιώς θα χάσετε όλο τον όγκο για τον οποίο εργαστήκατε».

      Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ έναν κομμωτή που έκανε τα μαγικά του με την στρογγυλή βούρτσα καθώς τα στέγνωνε και δημιουργήθηκαν πανέμορφες μπούκλες, το τέχνασμα ήταν ότι στέγνωσε ένα τμήμα κατ 'ευθείαν μέχρι κάτω και στη συνέχεια, όταν είδε ότι π;aνε να φύγουν τρίχες, επέστρεψε με την βούρτσα πίσω στην ρίζα.


      • Τελειώστε με σπρέι μαλλιών, αλλά χρησιμοποιώντας τη σωστή τεχνική.

       «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι χάνονται στο πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά το σπρέι μαλλιών», λέει η Polko. «Πρέπει να ψεκάσετε αρκετή ποσότητα, τουλάχιστον 7 εκατοστά μακριά από τα μαλλιά». Μην ψεκάζετε πολύ κοντά

       γιατί τότε θα καταλήξετε με μερικά μέρη πολύ κολλώδη και θα ισοπεδώσετε το look.


       Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας ή κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS για να απολαύσετε και εσείς την μοναδική εμπειρία περιποίησης από τους ειδικούς hair experts μας.

       ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

       Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ