6 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 14, 2019

Γιατί ίσως χρειαζόμαστε περισσότερους λόγους για να αγαπήσουμε την άνοιξη.

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ, πράγμα που σημαίνει θερμότερο καιρό, θερμότερους ανθρώπους, γιατί είναι δύσκολο να είσαι φιλικός όταν έχει 10 βαθμούς έξω, άρα τώρα έρχονται οι πιο ζεστές εκδοχές των χρωμάτων στα μαλλιά. Ορίστε έξι αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε τα χρώματα που είχατε τον χειμώνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💋 @haileybaldwin #pearlsgirls #haileybaldwin #cutlersalon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Pearl (@ryanpearl23) στις

 

 

 

 • Απαλό ξανθό.
 • Αφήστε το πλατινέ λευκό που είδαμε όλο τον χειμώνα και προτιμήστε το πιο ζεστό, απαλό ξανθό που πρόκειται να δείτε σε όλο το Instagram. Με χρυσές ανταύγειες, όπως αυτές, θα πάρετε ένα χρώμα που μοιάζει πολύ πιο φυσικό από το ψυχρό ξανθό.


   

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  I should probably start wearing sunglasses outside... My sunglass collection is still available! @priverevaux

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madelaine Petsch (@madelame) στις

   

   

 • Χάλκινο.
 • Κάντε τα ζεστά μαλλιά σας ακόμη πιο ζεστά την άνοιξη με μία λαμπερή, χάλκινη απόχρωση. Όπως και με όλα τα χρώματα των μαλλιών, οι κομμωτές τονίζουν την σημασία που έχει το χρώμα του δέρματός σας για την απόχρωση του χάλκινου που θα διαλέξετε. Και με τόσες παραλλαγές του χάλκινου, θα πρέπει να βρούμε μια εκδοχή της απόχρωσης που λειτουργεί για σας. Απλώς ρωτήστε τον κομμωτή σας, πρώτα.


   

   

   

   

 • Πλούσιο καστανό.
 • Δεν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας από την ρίζα; Δοκιμάστε να φωτίσετε την βάσης σας προσθέτοντας μερικές ανταύγειες στο σκούρο καστανό σας. Για να το πετύχετε, ο κομμωτής σας θα προσθέσει μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σας και προς τα άκρα των μαλλιών σας για να τονισθεί η φυσική υφή σας. Σημείωση: Για να έχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα, ο κομμωτής σας πρέπει να επιλέξει μερικές αποχρώσεις ελαφρύτερες από το χρώμα της βάσης σας, από την ίδια χρωματική παλέτα με το χρώμα της βάσης σας.


   

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  👅👅 @cheriemadeleine @redken @cutlersalon #pearlsgirls #pinkhair

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Pearl (@ryanpearl23) στις

   

   

 • Παστέλ.
 • Τα rainbow μαλλιά είναι μοντέρνα, αλλά αντί για μία έντονη απόχρωση, στοχεύστε σε μία πιο ήπια, ελαφρύτερη εκδοχή αυτή τη σεζόν, καθώς τα αγαπημένα μας για το 2019 είναι τα ροζ και μπλε. Γιατί εκτός από τα floral, τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο άνοιξη από τα παστέλ. Δοκιμάστε μία ημι-μόνιμη βαφή στο χρώμα της επιλογής σας και αραιώστε την με λευκό για να δώσετε περισσότερη διάσταση στο χρώμα.


   

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  Made you look 👻 Happy Halloween cuties 🧡 beat by @allisongirodaymakeup

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lia Liza (@lia.lizaa) στις

   

   

 • Σκούρες ρίζες.
 • Ναι, οι σκούρες ρίζες είναι πίσω στη μόδα, ανεξάρτητα από το τι σας λένε όλοι.  Όχι μόνο επιτρέπουν μια πιο ομαλή φάση ανάπτυξης μαλλιών, αλλά σας δίνει επίσης και περισσότερο χρόνο μεταξύ της αλλαγής χρωμάτων. Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν οι ρίζες σας φυσικά; Μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να κάνει ελάχιστα πιο σκούρες τις ρίζες για να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα.


   

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  ⚡️ @marianna_hewitt 💄@kaleteter #cashlawlesshair

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CASH (@cashlawlesshair) στις

   

   

 • Σκούρο καστανό με μαύρους υπότονους.
 • Για βαθιές καφέ και μαύρες αποχρώσεις, οι κομμωτές προτείνουν την προσθήκη πολύ μικρών ανταυγειών γύρω από το πρόσωπό σας για μια λεπτή διάσταση στα σκούρα μαλλιά σας. Εάν δεν βρίσκετε ωραίες τις ανταύγειες, πείτε στον κομμωτή σας να προσθέσει λίγη λάμψη σε όλα τα μαλλιά σας, ώστε το χρώμα σας να φαίνεται λαμπερό και όχι θαμπό.


  Για να βρείτε τα προϊόντα για περιποίηση των μαλλιών σας, μπορείτε να μπείτε στο site ikonomakis.gr. Επίσης μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι, όπου θα αποκτήσετε ένα νέο χρώμα στα μαλλιά σας, σύμφωνα με τα trends που κυκλοφορούν.  

  ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

  Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ