5 ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΕΙΛΗ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 09, 2019

Πριν από περίπου έναν χρόνο, «σκόνταψα» πάνω στο Instagram της Nikki Wolff και ερωτεύτηκα την αισθητική της αναφορικά με το make-up. Δημιουργεί το είδος του μακιγιάζ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φοράει, δηλαδή απερίγραπτα λαμπερό δέρμα, πυκνά φρύδια και γεμάτα χείλη.  Δεν είναι το κλασικό Instagram make-up αλλά τα λουκ που δημιουργεί έχουν κάτι το απίστευτα όμορφο. Είναι ιδανικό για την καθημερινότητα αλλά και αιθέριο την ίδια στιγμή. Το μακιγιάζ της μοιάζει λαμπερό αλλά όχι τρομακτικό. Στην πραγματικότητα από τότε προσπαθώ να πετύχω και εγώ έτσι το μακιγιάζ μου, ακόμα και χωρίς τις απίστευτες ικανότητες της. Βοήθησε το ότι μου έδωσε πέντε συμβουλές για μακιγιάζ που θα τις μοιραστώ μαζί σας.

1ο κόλπο: απλώστε το primer με μεγάλο πινέλο

Η Wolff μου είπε πως απλώνει το primer της με ένα πινέλο και όχι με τα χέρια, ώστε αν ελέγχει την ποσότητα του προϊόντος που απλώνεται. Διασφαλίζει επίσης πως το δεν καταλήγει εκεί που δεν θα έπρεπε όπως π.χ στα φρύδια.

Το καλό με το να απλώνει κανείς το primer με πινέλο είναι πως μπορεί αν εφαρμόσει κανείς όση ποσότητα θέλει. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά primers, οπότε μπορεί για παράδειγμα να απλώσετε ένα ματ προϊόν ή ένα που μειώνει τους πόρους στην περιοχή πάνω από την μύτη και ανάμεσα στα φρύδια, ενώ θα προτιμήσετε ένα primer  με λάμψη για το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ένα προϊόν που είναι και primer  και highlighter σε ένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει λάμψη στο δέρμα ή σαν βάση κάτω από το foundation. Βγαίνουν σε διάφορες αποχρώσεις αλλά ειδικά η μοβ απόχρωση φωτίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει τους χλωμούς τόνους στο δέρμα.


2ο κόλπο : χρησιμοποιήστε μικρό πινέλο για contouring  και highlighting

Σίγουρα δεν είμαι η μόνη που βρίσκει ένα τυχαίο πινέλο για ρουζ ή  bronzer και το χρησιμοποιεί για να εφαρμόσει το highlighter. Η Wolff μας συστήνει να χρησιμοποιούμε ένα μικρό πινέλο ώστε να έχουμε τον έλεγχο στο που τοποθετούμε προϊόν. Φαίνεται λογικό.

 

3ο κόλπο: χρησιμοποιήστε το μυστικό της Nikki για πλούσια φρύδια

Αν θέλετε να πετύχετε τα φρύδια της Nikki, που είναι πλούσια και γεμάτα, θα χρειαστείτε δύο προϊόντα. Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε ένα μικρό δοχείο με ειδικό σαπούνι που το  τοποθετείτε, αφού το βρέξετε, στα φρύδια. Βοηθάει στο να δημιουργεί το εφέ της πυκνότητας διαχωρίζοντας κάθε τρίχα ξεχωριστά. Έπειτα χρειάζεστε ειδική πούδρα ή τζελ με χρώμα για τα φρύδια. Με ένα μικρό τετράγωνο πινέλο μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν για να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια.

 

4ο κόλπο: μάθετε πώς να σχεδιάζετε τα χείλη σας σωστά

Το κλειδί στο να φαίνονται φυσικά τα χείλη που σχεδιάσατε λίγο έξω από τα φυσικά σας όρια, είναι το να κάνετε ελαφρό  overline στο κέντρο στο άνω χείλος, αποφεύγοντας το βαθύ V στο σημείο αυτό που μπορεί να σας προδώσει.

5ο κόλπο: τοποθετήστε highlighter  στην εσωτερική γωνία των ματιών καθώς και στο μέσον του άνω χείλους.

Εφαρμόζοντας τα κόλπα της Nikki μπορείτε να πετύχετε το φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ που θέλετε.

 

Τα προϊόντα για το μακιγιάζ για τα παραπάνω κόλπα, αλλά και προϊόντα  για τα μαλλιά μπορείτε να βρείτε στο eshop μας, ikonomakis.gr, αλλά και στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR AND BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι όπου μπορείτε να απολαύσετε την επαγγελματική περιποίηση των ειδικών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ