5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ SELF TANNER ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 10, 2019

Είτε κάνατε τώρα το μαύρισμα, είτε θέλετε να απομακρύνετε τα υπολείμματα ενός παλαιού μαυρίσματος, εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Αν έπρεπε να ταξινομήσετε τα πιο συχνά προϊόντα ομορφιάς με τα οποία μπορούμε να γίνουμε εύκολα χάλια, σίγουρα τα προϊόντα self tanning θα μπορούσαν να είναι στην κορυφή, ακολουθούμενο από το κόψιμο των μαλλιών σας και το βάψιμο των νυχιών με το «κακό» σας χέρι. Γιατί, ανεξάρτητα από το πόσο πρακτική έχετε κάνει, τα λάθη είναι βέβαιο ότι θα συμβούν με ένα προϊόν τόσο δύσκολο όσο το self tanner.

Σίγουρα, θα μπορούσατε να περιμένετε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ξεθωριάσουν οι δυσχρωμίες,  οι γραμμές και τα μπαλώματα, αλλά ξέρετε και εσείς ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε. Με τα σωστά προϊόντα και αυτά τα επτά κόλπα, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τα στοιχεία του ψεύτικου μαυρίσματός σας ταχύτερα από ότι μπορείτε να πιστέψετε.

  

  • Εάν έχετε αντιαισθητικές γραμμές

Δεδομένου ότι ο στόχος εδώ είναι να αφαιρέσετε μόνο τις γραμμές, αλλά όχι την λάμψη του προϊόντος, χρησιμοποιήστε μια φόρμουλα για απολέπιση μόνο στις περιοχές που έχετε πάρα πολύ χρώμα . Οι ειδικοί συστήνουν να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό scrub σώματος το οποίο περιέχει καστανή ζάχαρη για να απομακρύνει το νεκρό δέρμα και έλαιο καρύδας για να μειώσει τον ερεθισμό και να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο.


  • Αν έχετε σκουρόχρωμα μπαλώματα

Να ξέρετε πως αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αυτή η συμβουλή δεν είναι για εσάς. Αλλά εάν το δέρμα σας έχει φυσιολογική ανταπόκριση στις κρέμες για την αποτρίχωση, πιθανότατα οι κρέμες αυτές μπορούν να έχουν πραγματικά αποτελεσματικοί στη διάλυση των μεγάλων αυτών λαθών. Αφήστε ένα λεπτό στρώμα αποτριχωτικής κρέμας πάνω στην περιοχή, για το μισό της συνιστώμενης ώρας από αυτό που γράφει στο μπουκάλι, συνήθως μερικά λεπτά, για να απολεπίσετε την περιοχή και να ξεθωριάσει το χρώμα.  

  

  • Αν το μαύρισμα σας ξεθωριάζει ανομοιόμορφα

Στο πρώτο σημάδι ξεθωριασμένης περιοχής, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βάλετε ακόμα περισσότερο από το προϊόν, αλλά μην το κάνετε γιατί πιθανότατα θα καταλήξετε με αφύσικο τελείωμα.  Αντί για αυτό, απομακρύνετε απαλά τα σκοτεινότερα μέρη με απαλό scrub σώματος (να ξέρετε πως δεν μπορείτε να τα αφαιρέσετε εντελώς, αλλά μπορείτε να τα μειώσετε ελαφρώς), πριν αναμίξετε αρκετή λοσιόν σώματος χωρίς λάδι με ελάχιστο self tanner. Κάντε μασάζ σε όλο το δέρμα σας για μία ομοιόμορφη εκδοχή του χρώματος που κρύβει όλα τα μπαλώματα.

  • Εάν θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από το μαύρισμα.

Εάν έχετε λίγες μέρες που εφαρμόσατε το μαύρισμα σας και θέλετε να αρχίσετε πάλι με μια ομοιόμορφη βάση, δοκιμάστε ένα προϊόν για αφαίρεση του μαυρίσματος. Ένα ειδικό γάντι που «σκουπίζει» απαλά το παλιό μαύρισμα, με ελαφρύ τρίψιμο και νερό, είναι ιδανικό. Δεν είναι και καμιά θαυματουργή θεραπεία και δεν πρέπει να τρίψετε πολύ δυνατά το δέρμα, αλλά είναι το πιο κοντινό σε λύση που μπορείτε να έχετε.  


  • Αν θέλετε απλά να καλύψετε το λάθος.

Αν ψάχνετε να διορθώσετε το αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλετε να χάσετε εντελώς το μαύρισμα σας, κάντε μασάζ με λίγο tonner πάνω στις πιο ανοιχτόχρωμες περιοχές του δέρματός σας, για να εξισορροπήσετε το χρώμα. Επειδή συγκεκριμένες ήπιες φόρμουλες δεν αναπτύσσονται τόσο γρήγορα και βαθιά σε μία νύχτα, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα χωρίς να πάρετε ένα ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα.


Προϊόντα για περιποίηση σώματος μπορείτε να βρείτε στο site ikonomakis.gr.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ