5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on January 12, 2020

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας απαιτεί πολύ χρόνο, χρήματα και προγραμματισμό, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο καταστροφικά από ό τι όταν τα νέα σας λαμπερά μαλλιά αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τα καστανά μαλλιά σας από σοκολατί να μετατραπούν σε πορτοκαλί ή τα νέα ξανθά μαλλιά σας από το να θυμίζουν μπρούντζο. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μια λίστα με συμβουλές για όλες εσάς που θέλετε να κάνετε το υπέροχο χρώμα των μαλλιών σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Συμβουλή # 1 για την αποφυγή της εξασθένισης του χρώματος των μαλλιών: Προετοιμάστε τα μαλλιά σας πριν την βαφή

Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε με μια καθαρή βάση, ειδικά όταν πρόκειται για το χρώμα των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό σαμπουάν την ημέρα πριν βάψετε τα μαλλιά σας για να τα καθαρίσετε από οποιεσδήποτε τοξίνες ή χημικά που μπορούν να αποτρέψουν το χρώμα να διεισδύσει εντελώς.

 

Συμβουλή # 2 για την αποφυγή της εξασθένισης στο Χρώμα των μαλλιών: Χρησιμοποιήστε το σωστό σαμπουάν και μαλακτικό

Μόλις χρωματίσετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τον σωστό συνδυασμό σαμπουάν και κοντίσιονερ, ώστε να μην χαλάτε το χρώμα μετά από κάθε πλύση. Τα Redken Color Shampoo και Conditioner είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν μέγιστη ζωντάνια και ταυτόχρονα να προστατεύουν από τη φθορά των μαλλιών.

 

Συμβουλή # 3 Για την αποφυγή της εξασθένησης του χρώματος των μαλλιών: Εφαρμόστε σπρέι προστασίας χρώματος

 

Ίσως να μην γνωρίζατε ότι οι ακτίνες UV μπορούν να κάνουν κακό στο χρώμα των μαλλιών σας, και να το οδηγήσουν στο να ξεθωριάσει και να χάσει τη λάμψη του. Επιλέξτε το κατάλληλο σπρέι για την προστασία του χρώματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και σίγουρα θα επωμιστείτε και επιπλέον οφέλη. Είναι γνωστό, εξάλλου, πως τα μαλλιά γίνονται στην ολότητα τους πιο τραχιά και αδύναμα και σίγουρα χρειάζονται την επιπλέον προστασία που ένα επαγγελματικό σπρέι μπορεί να προσφέρει.

 

Συμβουλή # 4 για την πρόληψη της εξασθένισης στο Χρώμα των μαλλιών: Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μάσκα μαλλιών

Η αφυδάτωση είναι μια κοινή αιτία της εξασθένισης του χρώματος, οπότε η διατήρηση της ενυδάτωσης των μαλλιών σας είναι απαραίτητη. Η εφαρμογή μιας ενυδατικής μάσκας μαλλιών μία φορά την εβδομάδα για την αποφυγή της ξηρότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας να διαρκέσει.

 

Συμβουλή # 5 για την πρόληψη της εξασθένισης στο Χρώμα των μαλλιών: λουστείτε με χλιαρό νερό

Δυστυχώς, το ζεστό νερό είναι ένας τεράστιος ένοχος για το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Όσο επίπονο και αν σας φαίνεται αυτό την περίοδο του χειμώνα, είναι καλό να μειώσετε την θερμοκρασία του νερού ώστε να επεκτείνετε τη ζωντάνια του χρώματος των μαλλιών σας.

 

Περάστε μια βόλτα από τα ikonomakis κομμωτήρια για να πετύχετε το χρώμα των ονείρων σας με την βοήθεια των color experts και επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα επαγγελματικά προϊόντα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ