4 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ TUTORIALS ΣΤΟ MAKE UP ΜΕ EYELINER ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on November 17, 2019

Πιάσε το καυτό κακάο και καραμέλες γιατί η εποχή των διακοπών είναι επίσημα εδώ. Το μακιγιάζ των διακοπών μπορεί ασφαλώς να ποικίλει με βάση το προσωπικό στιλ, αλλά ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους για να προσθέσουμε μια μικρή εορταστική ατμόσφαιρα, χωρίς φυσικά να το παρακάνουμε, είναι με μια γραμμή eyeliner. Ορίστε τα 4 tutorials που χρειάζεστε για να δείτε το eyeliner με έναν πιο μοντέρνο τρόπο, γιορτινό και νέο.

  

Λευκή γραμμή eyeliner.

Βήμα 1ο: Αφού προετοιμάσετε με primer το πρόσωπό σας και με foundation, καλύπτετε τους μαύρους κύκλους και βάζετε primer σε ουδέτερη απόχρωση στα βλέφαρα.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια εφαρμόζετε μια ματ καφέ σκιά και την τραβάτε προς τα έξω σβήνοντάς την σε βαθύ V. Στη συνέχεια, προσθέστε μια ροδακινί σκιά.

Βήμα 3ο: Εφαρμόζετε στη συνέχεια το eyeliner και το σετάρετε με μία πιο ανοιχτή σκιά.

Βήμα 4ο: Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολυβί για να τονίσετε την εσωτερική σας γωνία και να δημιουργήσετε μια παχιά γατίσια γραμμή. Στη συνέχεια, συνδέστε και γεμίστε ολόκληρη την γραμμή.

Βήμα 5ο: Προσθέστε μία smokey καφέ σκιά κάτω από τη γραμμή βλεφαρίδων σας και γεμίστε τον κενό χώρο μεταξύ της εσωτερικής γωνίας και της νέας γραμμής με ένα λευκό υγρό eyeliner. Προσθέστε επίσης και μία λεπτή λευκή γραμμή κάτω από τα μάτια.

Βήμα 6ο: Τονίστε ακόμα περισσότερο τις σκιάσεις στα μάτια με τις σκούρες αποχρώσεις και ολοκληρώστε το λουκ με ψεύτικες βλεφαρίδες.

  

Χρυσή μεταλιζέ γραμμή eyeliner.

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε δημιουργώντας μία καφέ ανοιχτή βάση για smokey eye. Με ματ καφέ και κόκκινη σκιά, καθορίστε την γραμμή του ματιού και την γραμμή των βλεφαρίδων.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ελαφρύτερη, λευκή απόχρωση στο κινητό βλέφαρο και στις εσωτερικές της γωνίες.

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε ένα χρυσό μεταλιζέ eyeliner και τραβήξτε μία γραμμή σχεδόν στην ρίζα των άνω βλεφαρίδων σας. Δημιουργήστε μία παχιά γραμμή και από κάτω βάλτε και μαύρο eyeliner.  

Βήμα 4 : Ολοκληρώστε με μάσκαρα και μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

  

Το καραμελένιο λουκ.

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε με ματ καφέ σκιά ως βάση.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, βάλτε λευκό eyeliner πάνω από τις πάνω βλεφαρίδες και δημιουργήστε μία παχιά λευκή γραμμή.

Βήμα 3ο: Εφαρμόστε το κόκκινο eyeliner σε μικρές κάθετες γραμμές πάνω από την παχιά λευκή γραμμή ώστε να θυμίζει το αποτέλεσμα καραμέλα.  

Βήμα 4ο: Τονίστε την εσωτερική της γωνία και το τόξο του φρυδιού με μεταλλική σκιά ε ασήμι απόχρωση  και εφαρμόστε ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα.

 

 

Το απόλυτο holiday glam.

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε την προετοιμασία των βλεφάρων σας με απαλή καφέ σκιά στα βλέφαρα. Στην συνέχεια δημιουργήστε cat eye με μία πιο σκούρα σκιά και προσθέστε μία πιο ανοιχτή απόχρωση σε σκιά πάνω στην κόγχη του ματιού.

Βήμα 2ο: Πάνω από το αρχικό cat eye δημιουργήστε ένα δεύτερο cat eye με ένα eyeliner  σε ανοιχτό χρώμα. Πάρτε λευκό και ασημί σε αποχρώσεις και περάστε τα πάνω από το αρχικό cat eye ώστε να δώσετε λάμψη στο λουκ.

Βήμα 3ο: Στη συνέχεια, κάντε μία γραμμή με μαύρο eyeliner ακριβώς στην ρίζα των άνω βλεφαρίδων και δημιουργήστε σκιάσεις με την καφέ σκιά στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.  

Βήμα 4ο: Προσθέστε περισσότερη λάμψη με την ασημί σκιά στην εσωτερική κόγχη του ματιού και ολοκληρώστε με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τα προϊόντα μακιγιάζ μπορείτε να τα βρείτε στο site ikonomakis.gr, όπου με την υπογραφή των ειδικών μας στο μακιγιάζ και στην περιποίηση των μαλλιών μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για το καλύτερο δυνατό σας αποτέλεσμα

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ