ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 4 ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 10, 2019

Υπάρχουν πολλές άσχημες εμπειρίες που έχουμε ακούσει όσον αφορά τα μαλλιά αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι πως το 85% αυτών είναι σχετικό με καταστροφές στα χτενίσματα, με το άσχημο στέγνωμα να είναι το νούμερο 1 στην λίστα. Στην τελική όλοι θέλουμε το χτένισμά μας να είναι έτοιμο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά το να μάθουμε να κάνουμε γρήγορα τα μαλλιά μας και την ίδια στιγμή να βεβαιωθούμε πως θα βγούνε τέλεια, είναι κάπως δύσκολο (θέλοντας να αποφύγουμε κιόλας την φθορά από την θερμότητα ή το κάψιμό της τρίχας). Μιλήσαμε στην κομμώτρια Daryce Brown-Willis για το πώς να μην φοβόμαστε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και πώς να τα στεγνώνουμε πιο γρήγορα και μας έδωσε τέσσερις ιδέες οι οποίες υπόσχεται πως θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που περιποιούμαστε τα μαλλιά σας. 

Κανόνας 1ος : χρησιμοποιήστε εργαλείο σωστού μεγέθους

Ο πρώτος κανόνας περιλαμβάνει τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας. «Η καλύτερη μέθοδος για να στεγνώσετε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών είναι το να σιγουρευτείτε πως δεν είναι μεγαλύτερα τα εργαλεία από το μήκος και τον όγκο των Μαλίων σας», λέει η Brown-Willis. Ένα μικρότερο εργαλείο μπορεί να ξεμπλέξει πιο εύκολα τις τούφες και να περάσει άνετα μέσα από τα μαλλιά, κάνοντας το στέγνωμα μια πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Κανόνας 2ος : πάρτε τον χρόνο σας

Είναι αλήθεια πως όλα τα ατυχήματα στα μαλλιά είναι πιο πιθανόν να συμβούν όταν βιάζεστε. Για αυτό η Reece  λέει πως είναι σημαντικό να είστε σχολαστικοί στο πως στεγνώνετε τα μαλλιά σας ακόμα και όταν δεν έχετε πολύ χρόνο. «Σιγουρευτείτε πως παίρνετε τον χρόνο σας», λέει. «οι ρίζες πρέπει να είναι απόλυτα στεγνωμένες και λείες πριν περάσετε στο μέσον της τρίχας και μετά στις άκρες». Το να χωρίζετε σε τμήματα τα μαλλιά σας θα σας βοηθήσει να τα στεγνώσετε ακόμα πιο γρήγορα.

Κανόνας 3ο: φροντίστε ώστε η θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα

Το κλειδί στο να στεγνώνετε πιο γρήγορα τα μαλλιά σας είναι η αποφυγή της άσκοπης διάχυσης θερμότητας λέει η Reece. «σιγουρευτείτε πως δεν αφήνετε τον ζεστό αέρα σε μία μόνο περιοχή για πολύ, καθώς η συνεχής θερμότητα σε μία περιοχή μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά», υπενθυμίζει. Προτιμήστε γρήγορες κινήσεις. Δεν θα πετύχετε μόνο λιγότερη φθορά αλλά θα τα  στεγνώσετε και σε λιγότερο χρόνο.

Κανόνας 4ος : διαλέξτε ένα προϊόν για προστασία από την θερμότητα κατά το στέγνωμα

«Τα προϊόντα αλλά και η τεχνική είναι τα δύο απαραίτητα στοιχεία για να πετύχετε σωστό στένωμα στα μαλλιά σας χωρίς φθορά», λέει η Reece, άρα είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε τα μαλλιά σας όσο τα στεγνώνετε. Επιλέξτε και εφαρμόστε ένα προϊόν κομμωτηρίου για προστασία από την θερμότητα και δημιουργήστε έπειτα το χτένισμα που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε τις συμβουλές της ειδικού για σωστό στέγνωμα και κλείστε και ένα ραντεβού από τα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR AND BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να έχετε την ιδανική επαγγελματική περιποίηση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ