• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

4 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 10, 2019

Οι κομμωτές δεν κάνουν θαύματα, αλλά πιθανόν αυτά τα κουρέματα για τα μαλλιά με λεπτή τρίχα να είναι ιδανικά. Από φυσικού τους τα λεπτά μαλλιά πρέπει να κόβονται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να αναδεικνύουν τον όγκο τους, καθώς  χωρίς το σωστό styling δεν γίνετε να πετύχετε το γεμάτο λουκ που αναζητείτε. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς, έχουμε φτιάξει έναν μικρό οδηγό με τα καλύτερα χτενίσματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά. δεν λέμε πως πρέπει απαραίτητα να κάνετε αυτό στο επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο, αλλά ίσως κατά βάθος θέλουμε αυτό να κάνετε. Εμπιστευτείτε μας και τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν.

 

Ασύμμετρο μακρύ καρέ

Ένα ανέμελο ασύμμετρο καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους μπορεί αν δώσει κίνηση και ζωντάνια στα λεπτά μαλλιά. προσθέστε πλαϊνή φράντζα και φιλαριστά μαλλιά, όπως η Emma Stone  και θα έχετε πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το καρέ της Kate Mara έχει λίγες φιλαριστές τούφες αλλά οι ανοιχτόχρωμες άκρες είναι ιδανικές για να φαίνονται τα μαλλιά με όγκο.

Αν είστε ειδικός με το ψαλίδι για τις μπούκλες, δοκιμάστε λίγους κυματισμούς στο μέσον των μαλλιών, αφήνοντας τις άκρες ίσιες σαν την Lucy Hale.

Μακριά, ανοιχτόχρωμα φιλαριστά μαλλιά

Εάν το σωστό σχήμα και ο όγκος είναι ο στόχος σας για τα μαλλιά αι προτιμάτε να είναι μακριά σε μήκος, μπορείτε απλά να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας αλλάξει λίγο το μήκος στις άκρες. Σκεφτείτε ελαφριά στρώματα που δεν βαραίνουν τα μαλλιά σας. Η Cameron Diaz έχει τελειοποιήσει τις άνετες μπούκλες, χάρη στο σχήμα που έχουν κοπεί οι άκρες της.

 

Η Julianne δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος όπως αποδεικνύεται εδώ που τα μαλλιά της κομμένα έτσι είναι πάρα πολύ σωστά. Δοκιμάστε τις ιδέες που υπάρχουν στο Pinterest και πειραματιστείτε με ένα ψαλίδι για μπούκλες.

Άλλο ένα υπέροχο πράγμα για αυτό το κούρεμα είναι πως μοιάζει υπέροχο ακόμα και χωρίς καθόλου styling, όπως μας αποδεικνύει η Keira Knightley.

Κοντό ασύμμετρο καρέ

Τι καλύτερο από το καρέ; Φυσικά ένα ασύμμετρο καρέ. Ανταύγειες και ανομοιόμορφα κομμένες άκρες, μαζί με ασύμμετρη γωνία του κουρέματος δίνουν στο κούρεμα αυτό όγκο. Ευχαριστούμε για την έμπνευση Sienna Miller.

Η Julianne Hough είναι εκθαμβωτική με το ανέμελο της καρέ και την χωρίστρα στο πλάι. Πιθανότατα θα προτείναμε για αυτό το λουκ πηλό για styling.

Αν κάνετε styling με ψαλίδι για μπούκλες τις άκρες και δώσετε όγκο με μια λεπτή χτένα στην ρίζα, θα πετύχετε το μοντέρνο αυτό λουκ αλα Kerry Washington.

 

Το shag

Και τελευταίο το shag, άνετο χτένισμα με τις αφέλειες τις μπούκλες στις άκρες μακριών μαλλιών. Είναι το χτένισμα που γίνεται υπέροχο για όποιους έχουν λεπτή τρίχα. Και αυτό γιατί η φράντζα δίνει όγκο και σχήμα στο κεφάλι ενώ οι μακριές άκρες μπορούν να γίνουν μπούκλες ή ίσιες ή σπαστές, όπως βλέπουμε στην Behati Prinsloo.

Το δροσερό κορίτσι Alexa Chung στην ουσία εφηύρε το shag και είναι τώρα η βασίλισσα του συνδυασμού αυτού με φράντζα και μακριά μαλλιά.

Για ένα πιο απαλό, ρομαντικό λουκ, κάντε μπούκλες μόνο τις άκρες των μαλλιών σας όπως κάνει και η Suki Waterhouse.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα κούρεμα σαν τα παραπάνω, κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για την καλύτερη περιποίηση από επαγγελματίες κομμωτές.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ