4 ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 23, 2019

Απίστευτα μακριές βλεφαρίδες, κάθε φορά.

Η εφαρμογή της μάσκαρα φαίνεται εύκολη, σωστά; Απλά ανοίγετε το προϊόν, περνάτε το βουρτσάκι και όλα έτοιμα. Αλλά αν είναι πραγματικά τόσο εύκολο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται τέλειες κάθε φορά;

Όταν ασχολείστε με ένα προϊόν μακιγιάζ που έχει χρωστική σαν την μάσκαρα και δουλεύετε σε μια περιοχή τόσο μικρή όσο η γραμμή των βλεφαρίδων, πιθανότατα θα γίνουν λάθη. Ευτυχώς, υπάρχουν tutorials στο YouTube, παρακάτω, που δείχνουν κόλπα με την μάσκαρα ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να φύγετε ξανά από το σπίτι χωρίς υπέροχες βλεφαρίδες.

Πώς να εφαρμόσετε την μάσκαρα αν είστε αρχάρια.

Ακριβώς επειδή είστε αρχάριος δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε απλά τα βασικά και αυτό το βίντεο σας δείχνει πώς να ενισχύσει τις δικές σας.  Αφού προετοιμάσετε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό εργαλείο για τις βλεφαρίδες, πιάστε την μάσκαρα.

 

Αντί απλά να περνάτε τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες, πιέστε το βουρτσάκι στη ρίζα των βλεφαρίδων σας και περιστρέψτε το όσο ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας. Αυτό θα τους επιτρέψει να πάρουν ακόμα περισσότερο προϊόν, που σημαίνει ομοιόμορφες βλεφαρίδες.

Πώς να βάλετε πολλαπλά στρώματα από μάσκαρα.

Ο αριθμός των φορών που καλύπτετε τις βλεφαρίδες σας εξαρτάται από το look που θέλετε να πετύχετε. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, περάστε τες μία φορά. Για μεγαλύτερες, πιο πυκνές και πιο δραματικές βλεφαρίδες, περάστε δύο ή περισσότερα στρώματα. Ένα cool τέχνασμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνονται πολύ αδέξιες ή ογκώδεις; Χρησιμοποιήστε διαφορετική μάσκαρα κάθε φορά που βάζετε και επόμενη στρώση.

 

Αυτή η YouTuber χρησιμοποιεί πρώτα μια λεπτόρρευστη φόρμουλα με μια καμπύλη βουρτσάκι για να διαχωρίσει και να ορίσει τις βλεφαρίδες της, στη συνέχεια μια παχύτερη φόρμουλα με μεγαλύτερο βουρτσάκι, για να προσθέσετε όγκο και μήκος.

Πώς να αποτρέψετε το μουντζούρωμα των βλεφάρων σας.

Εάν έχετε ευλογηθεί με βλεφαρίδες τόσο μακριές που αγγίζουν το κάτω μέρος των ματιών σας, δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα. Για να αποφύγετε το μουντζούρωμα, βάλτε λίγη πούδρα ακριβώς όπου οι άκρες των βλεφαρίδων φτάνουν στο δέρμα σας, πριν να εφαρμόσετε μάσκαρα σας. Η πούδρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μικρό εμπόδιο ενώ περνάτε τη μάσκαρα σας και το πιο σημαντικό είναι ότι θα απορροφήσει επίσης τα υπερβολικά έλαια που μπορεί να προκαλέσουν μουντζούρες αργότερα.

 

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

Εάν σας αρέσει αυτό το look, αλλά δεν έχετε ακριβώς έναν τόνο βλεφαρίδων για να καλύψετε με μάσκαρα, μην λυπάστε. Αυτό το τέχνασμα της genius YouTuber δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πληρέστερης γραμμής βλεφαρίδων με τη βοήθεια ενός υγρού eyeliner. Πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα, τραβήξτε μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στις τρίχες κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων. Έπειτα περάστε την μάσκαρα. Ο συνδυασμός της μάσκαρας και της γραμμής θα δώσει στις βλεφαρίδες σας ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα που μοιάζει εκπληκτικό.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ