4 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ SELF TANNER ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 22, 2019

Οι συμβουλές των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των πιο κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Το ατέρμονο μαύρισμα είναι δύσκολο. Ακόμα κι αν έχετε φανταστεί την υπέροχη χρυσή λάμψη, τα λάθη μπορούν ακόμα να συμβούν. Μιλήσαμε με την ειδικό Sophie Evans για τα τρικ της και τις τεχνικές για να διορθώσετε τα πιο συχνά προβλήματα στο μαύρισμα. 

Αν το μαύρισμα σας έχει ραβδώσεις. 

Μπαλώματα συμβαίνουν όταν δεν χρησιμοποιείτε αρκετό προϊόν. Η Evans λέει εάν αισθάνεστε ότι τραβάτε και τρίβετε το δέρμα σας, πιθανότατα δεν χρησιμοποιείτε αρκετό tanner και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό. 

 

Αν έχετε ήδη περάσει από αυτό το σημείο, μην ανησυχείτε. Η Evans λέει να απολεπίσετε ελαφρά ολόκληρο το σώμα σας και να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό γάντι απολέπισης για να διορθώσετε τις πιο σκούρες γραμμές. Το ένα πράγμα που δεν πρέπει κάνετε ποτέ είναι να βάλετε πάλι tanner χωρίς πρώτα να κάνετε απολέπιση. «Αν εφαρμόσετε περισσότερο προιόν σε μια ανώμαλη επιφάνεια, θα εξακολουθεί και το μαύρισμα  να είναι ανομοιογενές», λέει. «Πάντα να απολεπίζετε τις πιο σκουρόχρωμες περιοχές». 

Αν το μαύρισμα σας ξεθωριάζει γρήγορα. 

Ακόμα και το πιο άψογο ψεύτικο μαύρισμα μπορεί να ξεθωριάσει για διάφορους λόγους. Η  Evans αναφέρει τα στενά ρούχα, την υπερβολική εφίδρωση, την άσκηση υψηλής έντασης και τη χρήση προϊόντων απολέπισης ως συνηθισμένους λόγους που το μαύρισμα μπορεί να εξασθενίσει. Προκειμένου να αποφευχθεί το πρόωρο ξεθώριασμα, η  Evans λέει ότι πάντα πρέπει το δέρμα να στεγνώνει μετά το ντους και να το ενυδατώνετε καθημερινά με μια λοσιόν που δεν βασίζεται στο λάδι. 

Εάν βρείτε το μαύρισμα σας ξεθωριασμένο άνισα, χρησιμοποιήστε ένα απαλό πανί για για απολέπιση ή μια στεγνή βούρτσα για ελαφριά απολέπιση κάθε δύο έως τρεις ημέρες. Αυτό θα κρατήσει το μαύρισμα σας και θα επιτρέψει την επανεφαρμογή του προϊόντος χωρίς τον φόβο της συσσώρευσης. Η Evans τονίζει και πάλι να μην βάλετε ξανά περισσότερο αυτομαυριστικό χωρίς να έχετε κάνει πρώτα απολέπιση.

 

Αν το μαύρισμα σας είναι ανομοιογενές. 

Μερικές φορές, δεν το καταφέρνετε σωστά στην πρώτη φορά. Όταν το μαύρισμα σας δεν εφαρμόζεται ομοιόμορφα από την αρχή, η Evans λέει ότι ο μόνος τρόπος για να το εξισορροπήσετε είναι να το αφαιρέσετε και να ξανά αρχίσετε. Εάν υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που δεν μπορεί να αφαιρεθεί με απολέπιση, προτείνει να τρίψετε με ενυδατική κρέμα την περιοχή και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το προϊόν. «Η ενυδατική κρέμα θα το αραιώσει και θα λειτουργήσει ως φράγμα έτσι ώστε το μαύρισμα να μην γίνει πολύ σκοτεινό και το δέρμα να αποκτήσει ένα ομοιόμορφο χρώμα», προσθέτει.

Εάν υπάρχει συσσώρευση προϊόντος. 

Η συσσώρευση συμβαίνει όταν εφαρμόζετε νέα στρώματα προϊόντος σε υπάρχον μαύρισμα. Για να αποφευχθεί αυτό και να το διορθώσετε, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε: απολέπιση. Η Evans λέει να κάνετε κάθε δύο ή τρεις μέρες με ένα καθαριστικό ή στεγνή βούρτσα αρκετά απαλή για να μην σχίσει το δέρμα.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε το μαύρισμά σας. 

Αν θέλετε να αφαιρέσετε όλο το μαύρισμα ταυτόχρονα, θα χρειαστείτε ένα ειδικό προϊόν αφαίρεσης του μαυρίσματος (εκτός αν θέλετε να τρίβετε το δέρμα σας). Η ειδικός προτείνει να το εφαρμόσετε σε ολόκληρο το σώμα και να το αφήσετε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε και χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό γάντι ή ένα πανί για να απομακρύνετε όλα τα ίχνη του self tanner.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε όλα τα προϊόντα για το ιδανικό μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ