3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019

Τα έντονα, δραματικά φρύδια είναι παντού στο instagram  και στο Youtube. Είναι πολύ σικ, είναι τάση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονισθεί η φυσική ομορφιά του προσώπου σας. Το μόνο πρόβλημα είναι πως υπάρχει μία λεπτή γραμμή μεταξύ του ωραίου και του υπερβολικού. Αν κατά λάθος το παρακάνετε με την πούδρα ή το μολύβι φρυδιών, μην νευριάσετε καθώς δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Απλά και μόνο επειδή χρησιμοποιήσατε  πάρα πολύ προϊόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να το σβήσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε υπέροχο μακιγιάζ στα φρύδια, απευθυνθήκαμε στον Sir John, μακιγιέρ των διασήμων στην L'Oréal Paris, για να λάβετε τις συμβουλές του στο πώς να διορθώσετε γρήγορα τα υπερβολικά τονισμένα φρύδια όταν δεν έχετε τον χρόνο και την υπομονή να τα φτιάξετε από την αρχή. Ορίστε μερικά από τα κόλπα του.

 

  • Χρησιμοποιήστε τις μπατονέτες για να διορθώσετε μικρές ατέλειες.

Αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει τα φρύδια σας πολύ μεγάλα και έντονα, μην υποθέσετε ότι πρέπει να τα σβήσετε όλα. Αντί για αυτό, πάρτε μία μπατονέτα από βαμβάκι, βουτήξτε την σε λοσιόν ντεμακιγιάζ μάκτρο και προσεκτικά εντοπίστε το  λάθος σας σε σύγκριση με το φυσικό περίγραμμα του φρυδιού σας. Θυμηθείτε ότι το προϊόν του φρυδιού θα πρέπει να εφαρμόζεται μέσα στη γραμμή των φρυδιών, όχι έξω ​​από αυτήν.

  

  • Πάρτε μία οδοντόβουρτσα για να κάνετε τις τελικές διορθώσεις.

Το βούρτσισμα των φρυδιών σας είναι ένας καλός τρόπος για να πετύχετε το φυσικό τους σχήμα και την σωστή φορά των τριχών. Αν δεν έχετε ένα ειδικό βουρτσάκι για τα φρύδια σας, ο Sir John προτείνει να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα. Αφού αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο προϊόν, βουρτσίστε απαλά τα φρύδια σας με τις μαλακές τρίχες της αχρησιμοποίητης οδοντόβουρτσας.

 

  • Ποτέ μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ στα φρύδια.

Το κλειδί για να μην φαίνονται υπερβολικά τα φρύδια σας είναι να γνωρίζετε πότε πρέπει να σταματάτε. Ο Sir John προτείνει να βάζετε λίγη ποσότητα από το προϊόν στο εσωτερικό του φρυδιού δηλαδή προς το κέντρο του προσώπου. «Αυτό το σημείο θα πρέπει να φαίνεται φυσικό και να μην είναι έντονα χρωματισμένο», εξηγεί. «Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει πάντα να βλέπετε τις μεμονωμένες τρίχες στα φρύδια σας. Δεν πρέπει να γεμίζετε τα φρύδια σας και να φτάνετε στο σημείο όπου θα φαίνονται όλα ζωγραφισμένα».


Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ στο site ikonomakis.gr, με την υπογραφή των ειδικών μας στο μακιγιάζ και στην περιποίηση των μαλλιών.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ