ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on January 01, 2020

Το νέο έτος έφτασε επιτέλους και οι στόχοι μας είναι να φαινόμαστε υγιείς και όμορφες σε όλη την διάρκειά του. Οι πέντε υποσχέσεις μας επικεντρώνονται γύρω από τα δύο αυτά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στο να αισθανόμαστε καλά - με ένα σαμπουάν για το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, μια ολονύκτια θεραπεία για το δέρμα, ένα τελετουργικό πριν από τον ύπνο και πολλά άλλα.


Προτιμήστε τα "καθαρά" προϊόντα


Ίσως αυτό να δηλώνει το προφανές. Αλλά για πολλούς από εμάς υπάρχουν μερικά εμπόδια που μας κάνουν να θεωρούμε πως ορισμένα προϊόντα δεν υφίστανται σε μορφές απαλλαγμένες από στοιχεία βλαβερά για εμάς και το περιβάλλον. Πραγματικά όμως, ακόμη και οι πρώην δύσκολες κατηγορίες είναι πλέον γεμάτες εκπληκτικές επιλογές που θα πάνε την περιποίηση της επιδερμίδας σας στο επόμενο στάδιο.

 

Περισσότερο δέρμα, λιγότερο μακιγιάζ

Είτε είστε 25 είτε 85, το δέρμα σας είναι υπέροχο και όμορφο στην φυσική του μορφή. Άσχετα με την δική σας πεποίθηση, το ίδιο πιστεύουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι για εσάς. Το 2020, δώστε την υπόσχεση στον εαυτό σας να επενδύσετε λιγότερο στο μακιγιάζ και περισσότερο στην φροντίδα του δέρματός σας.

 

Κάνετε ένα γρήγορο τελετουργικό για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας, καθαρίζοντας όλο το προϊόν (και την αρνητική ενέργεια) από την εβδομάδα και ενισχύοντας τις άκρες σας με προϊόντα για λάμψη και ελαστικότητα που διαρκεί για μέρες.

 

Γεμίστε τον χώρο σας με φυσικό άρωμα

 

Το άρωμα προσθέτει μια πλήρη διάσταση στη ζωή: Αγαπάμε έναν όμορφο εσωτερικό χώρο, αλλά είτε είναι οπτικά πανέμορφο είτε όχι, ένα πρόσθετο στρώμα αρώματος αλλάζει πραγματικά την ενέργεια. Όπως κάνετε εσείς, όταν περπατάτε και αφήνετε πίσω το άρωμά σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα που χρειάζεστε για ένα καλύτερο 2020!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ