ΤΟ COLD BREW TREND ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on November 18, 2019
Αυτή την εποχή του χρόνου, η κανονικός καφές μοιάζει οκ, ο κρύος καφές είναι καλός αλλά ο παγωμένος latte είναι ιδανικός, χωρίς φυσικά να μιλάμε μόνο για το ρόφημα. Ναι, η ζέστη είναι αφόρητη και ένας κρύος καφές είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να δροσιστούμε αλλά και να κάνουμε το χρώμα των μαλλιών μας πιο «δροσερό».
Έχετε ποτέ σταθεί να κοιτάξετε μέσα σε ένα ποτήρι που έχει καλό καφέ και να θαυμάσετε την όμορφη χρωματική μετάβαση μεταξύ του σκοτεινού εσπρέσο στην βάση και της πιο ανοιχτής απόχρωσης του κοντά στην κορυφή, διερωτώμενη πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό ακριβώς το χρώμα στα μαλλιά σας; Λοιπόν, δεν είστε η μόνη. Φαίνεται πως οι ειδικοί στις βαφές μαλλιών είχαν την ίδια ιδέα και ψάχνουν έμπνευση στο instagram με αυτό που θεωρείται ως “cold brew hair” ή μαλλιά στο χρώμα του καφέ latte.
Όπως περιγράφεται από την ειδικό στις βαφές μαλλιών Stephanie Brown, το λουκ αφορά την δημιουργία πολλών διαστάσεων στα μαλλιά με πλούσιες ανταύγειες και σκιάσεις σε φυσικούς και χρυσούς τόνους που μιμούνται την ανάμειξη των χρωμάτων γάλακτος και κρύου καφέ.
Αν θέλετε μπορείτε να έχετε σαν βάση το μαύρο, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι σε λίγο πιο κόκκινους τόνους σαν τον πάγο που λιώνει στο ποτήρι. Η προσέγγιση της Kimberly Bonondona  με έδρα την Νέα Υόρκη, είναι πιο κοντά σε αυτό καθώς χρησιμοποίησε ανταύγειες σε καστανό προς κόκκινο χρώμα εφαρμόζοντας την βαφή με την τεχνική balayage ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η άπειρες δυνατότητες για εξατομίκευση του λουκ είναι που κάνουν το trend  αυτό τόσο πετυχημένο. Όπως μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν τον καφέ τους με πολύ λίγο γάλα αμυγδάλου ή έξτρα πάγο, έτσι και η δικιά σας εκδοχή των cold brew μαλλιών μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή κάποιου άλλου.
Οπότε, εάν έχετε πειστεί πως αυτό το λουκ είναι το ιδανικό για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τα IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των color experts μας για να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας και να δοκιμάσετε το cold brew και να διαπιστώσετε εάν αυτό το trend είναι το ιδανικό για εσάς.
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ