ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ HILLARY DUFF ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 70s

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Και, τώρα όλοι πρέπει να κάνουμε αφέλειες.

Μεταξύ του look με αφέλειες της Sophie Turner (το οποίο μάλλον ήταν extensions), τις αφέλειες της Hannah Montana aka Miley Cyrus και μην ξεχνάμε το κούρεμα της Lana Condor, νιώθουμε σαν το Hollywood να προσπαθεί να μας πει κάτι για το look των μαλλιών μας.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή σε διάσημη είναι αυτή της Hilary Duff, η οποία μόλις μας έδειξε μια μεγάλη στο κούρεμα για το καλοκαίρι με τις νέες της μακριές αφέλειες αλά 70s.

Και αν νομίζετε ότι όλο το πράγμα είναι ένα ψεύτικο, η Hilary, ανέβασε την διαδικασία στις ιστορίες του Instagram της, γράφοντας: «η @ nikkilee90 με αγαπά. Την αγχώνω τόσο και είναι ακόμα πρόθυμη να μου φτιάξει τα μαλλιά».  

 

Η Nikki εν προκειμένω είναι η κομμώτρια των διασήμων Nikki Lee, η οποία είναι η μάγισσα των μαλλιών που έδωσε στα μαλλιά της Hilary την λαμπερή ξανθιά πλατινένια απόχρωση που είδαμε τον Δεκέμβριο.

«Λοιπόν η  @ nikkilee901 ήρθε με αυτές τις αφέλειες για το καλοκαίρι που θυμίζουν την δεκαετία του 70», έγραψε η Hilary σε μια φωτογραφία Insta με τα νέα της μαλλιά, δηλώνοντας ότι νιώθει πολύ καλά.

Αν δεν καταλάβατε την αναφορά στην δεκαετία, οι νέες αφέλειες της Hilary είναι τέλεια κομμένες και στυλιζαρισμένες όπως έκανε κάθε κορίτσι της δεκαετίας του 1970, σαν ένα υβριδικό στιλ σα την  Farrah Fawcett. Και ναι, είναι το ακριβές κούρεμα που όλοι θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν αυτό το καλοκαίρι.

 

Σύμφωνα με τον Lee, το νέο κούρεμα της Hilary ήρθε στη μέση της περιοδείας της για την προώθηση της έκτη σεζόν της σειράς Young, η οποία κυκλοφορεί στις 12 Ιουνίου. Οι haters μπορούνε να πούνε πως είναι η ιδανική περίπτωση για να κάνει μια αλλαγή που θα εξυπηρετεί την προβολή της, αλλά οι haters δεν μπορούν να είναι εδώ, γιατί μόνο οι υποστηρικτές της Hilary Duff είναι ευπρόσδεκτοι εδώ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι νέες '70's ​​αφέλειες της Hilary είναι η απόλυτη έμπνευση για οποιονδήποτε από εσάς θα κάνει αφέλειες, οπότε φροντίστε να τις βγάλετε φωτογραφίες από κάθε πλευρά πριν μακρύνουν.

Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να αποκτήσετε και εσείς το υπέροχο αυτό κούρεμα για το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ