• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

Το νέο Kerastase 8H Magic Night Serum είναι εδώ για να μας βοηθήσει στην θεραπεία των μαλλιών κατά την διάρκεια του ύπνου

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Το 2019, η περιποίηση των μαλλιών κατακτά τη νύχτα, με το Nutritive 8H Magic Night Serum της Kerastase. Είναι ένα προϊόν που ενισχύει την επανορθωτική δύναμη του ύπνου θρέφοντας και αναδομώντας τα μαλλιά καθ όλη τη  διάρκεια της νύχτας. Αυτός ο πολυτελής ορός, απλώνεται πανεύκολα και μεταμορφώσει σταδιακά τα μαλλιά σε βάθος 8 ωρών. Το επόμενο πρωί, έχετε αποκτήσει μαλλιά απαλά, υγιή και με υπέροχο άρωμα που διαρκεί.

Το 8H Magic Night Serum αξιοποιεί τις μαγικές δυνάμεις του ύπνου και τα εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, για να προσφέρει στα  μαλλιά την απόλυτη περιποίηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών χρησιμοποιούν θεραπείες νυκτός στο πλαίσιο του προγράμματος για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, κρατώντας τα πιο συμπυκνωμένα και ισχυρά προϊόντα για νυχτερινή χρήση.

Αυτήν ακριβώς την εντατική φροντίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέρει το νέο αυτό προϊόν της εταιρείας Kerastase αναδεικνύοντας την επαγγελματική προσέγγιση και την αγάπη προς την περιποίηση των μαλλιών.

Το 8H Magic Night Serum συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη της κλασσικής σειράς Nutritive με τη δυνατότητα επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εμπλουτισμένος με σύμπλοκο Βιταμίνης Β που εξασφαλίζει σταδιακή διείσδυση των θρεπτικών συστατικών και εκχύλισμα ρίζας Ίριδας, που θρέφει σε βάθος 8 ωρών και αντισταθμίζει την καθημερινή απώλεια θρεπτικών συστατικών, δημιουργώντας ένα λείο στρώμα γύρω από την τρίχα, ο ορός αυτός προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, με ένα ασύγκριτο άρωμα που εξελίσσεται ενισχύοντας τη χαλάρωση τη νύχτα και παρέχοντας τονωτική αναζωογόνηση το πρωί. Ταυτόχρονα διευκολύνει το styling και παρέχει προστασία από την καθημερινή φθορά.

 

 

Το νέο Kerastase 8H Magic Night Serum είναι εδώ για να μας βοηθήσει στην θεραπεία των μαλλιών κατά την διάρκεια του ύπνου

 

 

Εφαρμόστε πριν τον ύπνο, 2 με 4 δόσεις της αντλίας στα χέρια σας. Κάντε μασάζ σε μήκη και άκρες, σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και αφήστε το να δράσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα το επόμενο πρωί. Με την συνεχή χρήση βελτιώνει αποδεδειγμένα την υγεία των μαλλιών ενώ είναι ιδανικό για κάθε τύπο και υφή μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, αν έχετε ελαφρώς ξηρά μαλλιά, εφαρμόστε το μόνο σε μήκη και άκρες για να μην τα βαρύνει το προϊόν ενώ για μέτρια ξηρά ή πολύ ξηρά μαλλιά, εφαρμόστε τον ορό σε όλη την επιφάνεια, εστιάζοντας στις πιο ξηρές περιοχές για έξτρα ενυδάτωση.

Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας, επιλέξτε το 8H Magic Night Serum της Kerastase και κοιμηθείτε ήσυχες.

Μπορείτε να το βρείτε στο site ikonomakis.gr και στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι μαζί με μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ